Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
1814, Alkmaar

Sonnavillehof, 1814, Alkmaar

€ 240.000 - € 409.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

VERKOOP IS GESTART! U kunt zich tot dinsdag 23 juni 17.00 uur inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur via sonnavillehof.nl WELKOM IN SONNAVILLEHOF Aan de Sonnavillestraat verrijst het Sonnavillehof. Een intiem woonhof met een woningaanbod van 10...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 118 m² - 134 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 - € 409.500
Locatie
Plaats Alkmaar
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 118 m² - 134 m²

Uitgebreide omschrijving

VERKOOP IS GESTART!
U kunt zich tot dinsdag 23 juni 17.00 uur inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur via sonnavillehof.nl

WELKOM IN SONNAVILLEHOF
Aan de Sonnavillestraat verrijst het Sonnavillehof. Een intiem woonhof met een woningaanbod van 10 eengezinswoningen, verdeeld over drie blokken. Er komen 3 drie-onder-een-kapwoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 5 hofhuizen. Dit woonhof is aantrekkelijk voor jong en oud.
Het Sonnavillehof sluit naadloos aan bij de omgeving. Een aangename sfeer wordt bereikt door de variatie in woningtypes en het openbaar groen. Bij het plan is voldoende aandacht voor parkeergelegenheid. U kunt de auto parkeren in parkeervakken, dichtbij de woningen.

En wat dit fonkelnieuwe woonhof nóg aantrekkelijker maakt is de ligging: vlakbij het centrum van Alkmaar en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

OMGEVING
Alkmaar voorziet u van alle gemakken van het wonen in een stad en heeft een gunstige ligging ten opzichte van landschappelijke rijkdom als strand, duinen, polders en pittoreske dorpjes. Alkmaar is van alle markten thuis.

IN DE BUURT
Op loopafstand van Sonnavillehof vindt u diverse supermarkten en winkeltjes voor uw dagelijkse boodschappen. Er zijn meerdere onderwijsinstellingen in de buurt te vinden, waaronder een basisschool op slechts 5 minuten loopafstand. Tandarts- en dokterspraktijken zijn dichtbij. En ook sportscholen en het park Alkmaarderhout op 5 minuten loopafstand zorgen voor veel gemak.

HISTORISCH CENTRUM
Wilt u uitgebreid winkelen, dan bent u met 10 minuten fietsen in het centrum. Het centrum wordt gekenmerkt door grachten, hofjes, cultuurcentra en vele winkels en winkelketens.

De bijzondere winkels en boetiekjes zijn behuisd in de monumentale panden aan de smalle straatjes in de historische binnenstad. Dit deel van de stad wordt de Oude Stad genoemd. Hier kunt u al winkelend, fietsend of zittend op één van de gezellig terrassen, de Alkmaarse historie beleven. Alkmaar staat bekend als kaasstad. In de Oude Stad vindt u ook de wereldberoemde kaasmarkt, waar al honderden jaren op dezelfde manier kaas wordt verhandeld.

Alkmaar kent vele kleine en grote evenementen. Een voorbeeld hiervan is het jaarlijkse feest ‘Alkmaar Ontzet’ waar de victorie op de Spanjaarden in 1573 wordt gevierd. Dit is een week vol activiteiten, vieringen en festivals. Een bioscoopje pakken, sfeervol dineren of varen door de binnenstad: in Alkmaar is altijd wat te beleven.

ACTIEF IN ALKMAAR
Op de vele sportverenigingen en muziekscholen die Alkmaar rijk is, kunt u uw sportieve of muzikale talenten ontdekken of ontwikkelen.

Wilt u in de stad recreëren of wandelen, dan kan dat bijvoorbeeld in stadsparken Alkmaarderhout of Oosterhout met zijn vlindertuin. Voor meer rust, ruimte en natuur kunt u uw hart ophalen in de dorpen en polders in de directe omgeving van Alkmaar. Geniet per fiets van de bollenvelden bij polder De Schermer of huur een fluisterbootje of kano en ontdek het prachtige natuurgebied de Eilandspolder.

Het strand en de duinen van Egmond aan Zee zijn al met 15 minuten per auto te bereiken. Fijn om even lekker uit te waaien of te genieten van een zonsondergang op een mooie zomerdag.

STEDEN BINNEN HANDBEREIK
Met de auto ben u via de A9 binnen 30 minuten in het centrum van Haarlem. In het centrum van Amsterdam bent u via een directe treinverbinding vanaf Alkmaar Centraal in 35 minuten. Ideaal voor woon-werkverkeer en uitstapjes.

Alle media

Alle afbeeldingen

Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar
Sonnavillehof, Alkmaar

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  6.775
 • Vrouwelijke inwoners

  7.555
 • Inwoners Alkmaar

  53.659
 • Inwoners Alkmaar

  54.714
 • Auto('s)

  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 205.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie