De Westzijde , 1506 GA, Zaandam

  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 235.000 - € 325.000
Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

BINNENKORT IN DE VERKOOP, 9 SNEL OP TE LEVEREN EN VOLLEDIG AFGEBOUWDE APPARTEMENTEN! Heb jij altijd al in het centrum van Zaandam willen wonen? Ben jij opzoek naar een duurzame volledig nieuwe woning in een historische setting? Dan hebben wij het appartement voor...

Toon meer

Kenmerken

BINNENKORT IN DE VERKOOP, 9 SNEL OP TE LEVEREN EN VOLLEDIG AFGEBOUWDE APPARTEMENTEN!

Heb jij altijd al in het centrum van Zaandam willen wonen? Ben jij opzoek naar een duurzame volledig nieuwe woning in een historische setting? Dan hebben wij het appartement voor jou!

Wij bieden 9 instapklare volledig en fraai gerenoveerde appartementen te koop aan in de nabijheid van het centrum. Profiteer van alle voorzieningen zonder dat je er pal bovenop zit!

De appartementen variëren in grootte van 35 m² tot 45 m², waardoor er voor elk wat wils is. Elke eenheid is zorgvuldig ontworpen om een optimale benutting van de beschikbare ruimte te garanderen, waardoor een comfortabele en stijlvolle leefomgeving ontstaat. Alle appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd inclusief keuken en badkamer!

Het gebouw is volledig gerenoveerd, zo is er ook sprake van een nieuwe fundering. Duurzaamheid speelt ook een belangrijke rol. De appartementen zijn voorzien van nieuw geïsoleerde gevels, geïsoleerd glas, een nieuw geïsoleerd dak, een warmtepomp, een WTW-installatie (Warmte Terugwin-installatie) en liggen er enkele zonnepanelen op het dak.

De prijzen beginnen bij € 235.000,- en gaan tot € 325.000,- k.k, afhankelijk van de grootte. Met deze prijsstelling bieden wij een betaalbare mogelijkheid om te genieten van modern wonen in een gewilde locatie.

Naar verwachting zullen de appartementen in her 3e kwartaal van 2023 worden opgeleverd.

De Westzijde kruist zich met de Gedempte Gracht. Hier vind je een breed scala aan winkels, boetieks en delicatesse winkels. Tevens bevinden de verschillende restaurants, terrassen, koffiezaken en eetcafés gelegen nabij De Dam op steenworp afstand.

Op fietsafstand ligt het NS station, vanaf hier kun je verschillende kanten op zoals Amsterdam, Hoorn en Alkmaar. Zowel het spoor, de snelweg als het streekvervoer zijn gericht op vlotte bereikbaarheid, binnen en buiten de Metropoolregio Amsterdam.

Wil jij op de hoogte blijven van dit project? Meld je dan nu aan op de projectwebsite!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 235.000 - € 325.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 9

Locatie

Plaats Zaandam
Land NL

Hier zult u wonen

De Westzijde, 1506 GA, Zaandam

Schaduwwijzer

Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.