Object
Object

Bouwkavels Land van Luna fase 2, plandeel 4, Heerhugowaard

€ 189.900 - € 211.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen? Het Land van Luna: ruimte in de regio!

De 25 kavels van Het Land van Luna zijn onderdeel van de laatste fase van plangebied ‘Land van Luna’ in Heerhugowaard-Zuid, waarin ook de bouw van 110 koopwoningen is opgenomen. Het kavelgebied wordt afgeschermd door de Jan Glijnisweg en de Lotte Beesedijk, en is bijna geheel omgeven door water. Vrijheid troef dus! Het...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Bouwkavels Land van Luna fase 2, plandeel 4, Heerhugowaard.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Huygenhoek 2
  805 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Huygenhoek 2
  760 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,4 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 300.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Heerhugowaard
  27.719 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Heerhugowaard
  27.231 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.4 km
 • Voortgezet onderwijs
  3 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

Wilt u zelf uw droomhuis bouwen? Het Land van Luna: ruimte in de regio!

De 25 kavels van Het Land van Luna zijn onderdeel van de laatste fase van plangebied ‘Land van Luna’ in Heerhugowaard-Zuid, waarin ook de bouw van 110 koopwoningen is opgenomen. Het kavelgebied wordt afgeschermd door de Jan Glijnisweg en de Lotte Beesedijk, en is bijna geheel omgeven door water. Vrijheid troef dus! Het Land van Luna ligt bovendien centraal in de regio en is uitstekend bereikbaar via snelle uitvalswegen. Hier is het beste van twee werelden voorhanden: ruimte en vrijheid, plus faciliteiten op stedelijk niveau.

Uw kavel in Het Land van Luna

De 25 kavels in Het Land van Luna zijn verdeeld over drie typen: vrije kavels, vrije kavels met accent en supervrije kavels. 17 kavels grenzen direct aan achterliggend water, met alle extra recreatieve mogelijkheden die dat biedt.
Elk kavelnummer heeft een eigen kavelpaspoort waarin zaken als maximaal bouwoppervlak, plaatsing op de kavel en nokhoogte zijn vastgelegd. Ook eventuele welstandsregels staan hier beschreven. Binnen de voorwaarden van het kavelpaspoort kunnen kopers een grote diversiteit aan bouwkundige en creatieve wensen realiseren.

Opgroeien en relaxen in het groen

Het totale plangebied ‘Land van Luna fase 2’ valt op door een royale opzet. een groen gezicht en een uiterst praktische ligging. Dit geldt natuurlijk ook voor het kavelproject. Het Land van Luna is daardoor aantrekkelijk voor een brede bewonersgroep: gezinnen met opgroeiende kinderen, tweeverdieners die in een ruime cirkel rond Heerhugowaard werken en actieve levensgenieters met veel vrije tijd. Een wijk om relaxed in te spelen en leven!

Voorzieningen op stedelijk niveau

De vrije kavels van Het Land van Luna bevinden zich aan de buitenkant van Heerhugowaard, en toch in de nabijheid van alle faciliteiten die de mens van nu nodig heeft: een indrukwekkend winkelaanbod, horeca, scholen, sportgelegenheid, bioscoop en theater. Daarnaast grenst de wijk aan een verrassend uitgebreid recreatiegebied, inclusief strand, outdooractiviteiten en een multifunctioneel sportcentrum.

Op donderdag 13 september 2018 start de verkoop van 25 nieuwe vrije kavels in Land van Luna, fase 2. De verkoopmanifestatie wordt gehouden van 17.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis, Parelhof 1 te Heerhugowaard.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 189.900 - € 211.500
Bouw
Locatie
Plaats Heerhugowaard
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 1 m³ - 999 m³
Perceeloppervlakte 474 m² - 563 m²

Direct contact opnemen?

Naar het contactformulier

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.