Zuideinde 274 , 1551 EP, Westzaan

 • 3550 m²
 • 72 m²
 • 2
€ 300.000 k.k.
Bereken de maandlasten
Zaandam
Heeft u vragen?
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

LET OP: DE WONING WORDT VERKOCHT IN VERHUURDE STAAT! Monumentaal wonen in het groene Westzaan! Welkom bij dit spectaculaire aanbod dat het hart van elke vastgoedliefhebber sneller zal laten kloppen. Deze vrijstaande woning in aan het Zuideinde in Westzaan, een...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 72 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Westzaan Zuid

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Downloads

LET OP: DE WONING WORDT VERKOCHT IN VERHUURDE STAAT!

Monumentaal wonen in het groene Westzaan!

Welkom bij dit spectaculaire aanbod dat het hart van elke vastgoedliefhebber sneller zal laten kloppen. Deze vrijstaande woning in aan het Zuideinde in Westzaan, een gemeentelijk monument, biedt een zeldzame kans om de magie van het verleden te ervaren terwijl je je eigen stempel drukt op de toekomst. Met een royaal perceel van 3550 vierkante meter en een enorme schuur van 237 vierkante meter, zal deze eigendom zelfs de meest veeleisende koper versteld doen staan. Aarzel niet, grijp deze unieke kans en maak van deze woning jouw droomhuis!

De woning ligt nabij diverse voorzieningen, zo kun je denken aan een basisschool, de Dekamarkt en ook voor sportvelden hoef je niet ver weg te zijn! Voor het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de bushalte in de buurt, of het NS-station Zaandam. Met de auto bereik je de uitvalswegen A8 en A9, met ca. 15 minuten.

Ben je nieuwsgierig geworden, bel ons dan snel voor een bezichtiging!

Kenmerken:
• Gemeentelijk monument;
• Woonoppervlakte 72 m²;
• Berging 237 m² ;
• Perceel van 3.550 m²;
• Energielabel niet benodigd vanwege de monumentale status.

Bijzonderheden:
• Woning wordt verkocht in verhuurde staat;
• Riant perceel eventueel met bouwmogelijkheden;
• Oplevering kan op korte termijn.

De volgende clausules worden toegevoegd aan de koopakte:

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak gebouwd is in de 1e helft van de 18e eeuw, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij de verkoper de kwaliteit hiervan gegarandeerd heeft, staat hij niet in voor de staat en kwaliteit van onder andere de fundering, de gevels, het dak, de vloeren, de leidingen, voor de electriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijvoorbeeld houtworm, boktor, zwam etc.). In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Verkoper heeft woning nooit bewoond
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.

Asbestclausule (mogelijk asbest aanwezig)
In aanvulling op artikel 6.4.3 verklaart koper bekend te zijn met het feit dat gezien het bouwjaar van het verkochte in de onroerende zaak mogelijk asbest voorkomt, niet anders dan in de tijd dat het gekochte werd gebouwd te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest in de onroerende zaak kan voortvloeien.

Palenclausule (Zaanstad)
Koper is ermee bekend dat binnen de gemeente Zaanstad de funderingen van een groot aantal woningen zijn onderzocht aangaande 'de aard en de gesteldheid' van de houten palen fundering en in kwaliteitsklassen ingedeeld. Het verkochte is NIET onderzocht. Er zijn GEEN meetresultaten monitoring fundering bekend bij de gemeente Zaanstad. Koper vrijwaart verkoper en diens makelaar voor alle mogelijke kosten, risico's en aanspraken voortvloeiend uit eventuele funderingsproblematiek.

Notariskosten
De kosten van de notaris zijn inbegrepen in de kosten koper en komen voor rekening van koper. De koper heeft dan ook het recht om de notaris te kiezen zowel qua prijs als qua locatie. Echter:
1. Indien de kosten die door de notaris aan verkoper in rekening worden gebracht voor:
a. het aflossen en/of doorhalen van de hypotheek die op het verkochte rust en de kadastrale inschrijving van de doorhaling van die hypotheek in totaal meer dan € 250,- (inclusief BTW) en inclusief kadastraal recht) per hypotheek bedraagt en
b. de kosten per telefonische overboeking meer dan € 20,- (inclusief BTW) bedraagt, zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen.
Indien de notaris andere kosten aan verkoper doorberekent – tenzij die kosten betrekking hebben op de persoonlijke of financiële situatie van verkoper zoals het nodig hebben van een tolk door verkoper of bij een overdracht bij een nalatenschap – komen deze kosten ook voor rekening van de koper.
2.Indien koper een notaris kiest buiten de regio Zaanstreek en de afstand vanaf het verkochte tot de standplaats van de notaris bedraagt meer dan 15 kilometer dan behoudt verkoper zich het recht voor om extra (reis-)tijd of eventuele volmachtkosten in rekening te brengen bij koper.

Toestemming notaris
Koper en verkoper geven hierbij toestemming aan de notaris tot het toezenden van de ontwerp akte(n) en nota's van afrekening aan de betrokken makelaars en hypotheekadviseurs.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 300.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning vrijstaande woning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak mansarde dak
Materiaal van dak
 • pannen

Locatie

Adres Zuideinde 274
Plaats Westzaan
Provincie Noord_holland
Land Nederland
Ligging
 • Aan water
 • Aan drukke weg
 • Vrij uitzicht
 • Open ligging
 • Aan vaarwater

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²
Inhoud 269 m³
Perceeloppervlakte 3550 m²
Oppervlakte externe bergruimte 237
Totale woonoppervlakte 72

Indeling

Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 4 kamers waarvan 2 slaapkamers
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Voorzieningen
 • Tv kabel

Energie

Isolatie
 • Geen isolatie
Verwarming
 • Open haard

Buitenruimte

Tuin
 • Tuin rondom
Hoofdtuin tuin rondom
Hoofdtuin achterom ja
Totale oppervlakte 3550 meter

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
 • Voorzien van elektra
 • Voorzien van water
 • Met vliering
Isolatie
 • Geen isolatie
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
 • Geen garage
Faciliteiten

  Onderhoud

  Onderhoud binnen matig
  Onderhoud buiten matig

  Overig

  Huidig gebruik Woonruimte
  Huidige bestemming Woonruimte

  Buurtstatistieken Westzaan Zuid

  Leeftijd buurtbewoners

  Huishoudens

  Koop/Huur

  Ontdek de woning

  Zuideinde 274, 1551 EP, Westzaan
  Zuideinde 274, 1551 EP, Westzaan
  Zuideinde 274, 1551 EP, Westzaan

  Hier zult u wonen

  Zuideinde 274, 1551 EP, Westzaan

  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie