Kruisstraat 23 , 1561 PH, Krommenie

 • 205 m²
 • 83 m²
 • 3
 • G
€ 225.000 k.k.
Bereken de maandlasten
Mila Freesen
Heeft u vragen?
Neem contact op met Mila
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Klussers opgelet! Let op, sociale huurders uit Zaanstad krijgen t/m 6 september 2023 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meldt u zich dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 83 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Buurtstatistieken Noorderhoofdbuurt

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Downloads

Klussers opgelet!

Let op, sociale huurders uit Zaanstad krijgen t/m 6 september 2023 voorrang bij de aankoop van deze woning. Geen huurder? Meldt u zich dan aan als geïnteresseerde. Is de woning na 10 werkdagen niet verkocht, dan nodigen wij u uit voor een bezichtiging.

Deze karakteristieke vrijstaande woning heeft enorm veel te bieden voor diegenen die niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken! De woning heeft een ideale locatie om de hoek van het centrum van Krommenie en nabij de uitvalswegen richting de grote steden. Dankzij het ruime perceel van 205 m² beschikt de woning over een brede voortuin waardoor parkeren op eigen terrein mogelijk is. Daarnaast is er een diepe achtertuin gelegen aan vaarwater, met een eigen bootje kunnen er mooie vaartochten gemaakt worden door het centrum van Krommenie, naar het Alkmaardermeer, of via de sluis naar de Nauernasche vaart en de Zaan.

Let op: De fundering van de woning dient vervangen te worden door de nieuwe eigenaar. De verkoop geschiedt onder de voorwaarde dat de fundering binnen 1 jaar na aankoop voor rekening van de koper wordt hersteld.

De Kruisstraat is de verbinding tussen de Noorderhoofdstraat, de winkelstraat van Krommenie, en de Nauernasche vaart die toegang biedt tot het Rijkswegennet. Zo bevinden alle voorzieningen zich op fiets- of loopafstand, denk hierbij aan de supermarkt en de winkels, basisscholen en voortgezet onderwijs, sportgelegenheden en leuke restaurants. De uitvalswegen A8 richting Amsterdam en A9 richting Haarlem en Alkmaar zijn om de hoek waardoor u binnen een kwartier op de ring van Amsterdam zit. Reist u liever met het OV? Het NS-station is met de fiets goed bereikbaar en brengt u binnen 25 minuten naar Amsterdam Centraal.

Ziet u dit project als uw potentiële droomwoning? Wij verzorgen graag een uitgebreide bezichtiging.

Kernpunten:
• Bouwjaar: 1925
• Woonoppervlak: ca. 83 m²
• Perceeloppervlak: 205 m²
• Inhoud: ca. 347 m³
• Energielabel: G

Bijzonderheden:
• Kluswoning met veel potentie;
• Vrijstaande woning op een ruim perceel en aan vaarwater;
• Parkeergelegenheid op eigen terrein;
• De fundering van de woning dient binnen 1 jaar hersteld te worden;
• Leuke ligging nabij alle voorzieningen en het gezellige centrum van Krommenie;
• Oplevering kan snel;
• Voormalig huurwoning van Parteon, de volgende extra artikelen worden standaard op in de koopakte opgenomen (zie bijlage voor geheel overzicht aanvullende artikelen):

Funderingsherstel
Koper is bekend met onderstaande verplichting en zal dit ook op de juiste manier uitvoeren. Verplicht funderingsherstel moet binnen 1 jaar worden uitgevoerd, na juridische levering van de woning, onder de volgende voorwaarden:
a. Koper aanvaardt herstelplicht voor de fundering
b. Het herstel dient uitgevoerd te worden door een aannemer
c. Het herstel dient binnen 1 jaar (na datum overdracht) te worden uitgevoerd, conform de termijn zoals deze bij gunning wordt overeengekomen.
d. Alle voorwaarden gelden als kettingbeding en worden ook opgenomen in de notariële akte van levering. Indien koper de woning(en) verkoopt voordat is voldaan aan de herstelplicht, gaat deze verplichting over op de opvolgende eigenaar, de termijn van 1 jaar gaat niet opnieuw in. Indien koper bij verkoop verzuimt dit kettingbeding aan zijn koper op te leggen, verbeurt hij een onmiddellijk opeisbare en niet voor rechtelijke matiging vatbare boete aan verkoper van € 75.000. Verder is de koper wanneer hij het funderingsherstel niet binnen 1 jaar heeft uitgevoerd een directe opeisbare boete, zonder rechtelijke tussenkomst, verschuldigd aan de koper van € 50.000.

Eigenaar geen bewoner
Koper is op de hoogte van het feit dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen van respectievelijk gebreken aan het verkochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden, waaronder begrepen die van zijn rechtsopvolgers onder bijzondere titel.

Zelfbewoningsclausule
Koper is verplicht het verkochte daadwerkelijk als hoofdbewoner te bewonen voor ten minste een periode van 5 (vijf) jaar;. Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen schriftelijk toestaan dat van het in de vorige zin bepaalde wordt afgeweken. Indien de koper na bij aangetekend schrijven door verkoper in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft aan de uitvoering van dit artikel mede te werken, zal hij ten behoeve van de verkoper een niet voor matiging vatbare, terstond opeisbare boete verschuldigd zijn van € 50.000,-. Voormelde verplichting zal als kwalitatieve verplichting worden gevestigd voor de duur van vijf (5) jaar na de ondertekening van de akte van levering.

Anti-speculatiebeding
Indien koper of zijn rechtsopvolgers onder algemene titel het verkochte, binnen 2 jaar na ondertekening van de akte van levering geheel of gedeeltelijk vervreemdt - zowel in juridische als in economische zin - is koper verplicht de door verkoper voor haar rekening genomen kosten verbonden aan de akte van levering aan verkoper terug te betalen, bij niet nakoming of overtreding van deze verplichting verbeurt koper aan verkoper een zonder voorafgaande ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete gelijk aan 10% (tien procent) van de in deze akte genoemde koopprijs. De betaling van deze boete dient te geschieden onmiddellijk bij vervreemding van het verkochte door koper op een nader op te geven bankrekening van verkoper.

Projectnotaris
Woningstichting Parteon werkt samen met de volgende 3 projectnotarissen:
- Zaan Notarissen (Zaandam, Wormerveer en Assendelft)
- Actus Notarissen (Zaandijk)
- Notariskantoor Ten Brinke (Krommenie)

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 225.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Woning type Woonhuis
Type woning vrijstaande woning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 1925
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak mansarde dak
Materiaal van dak
 • pannen

Locatie

Adres Kruisstraat 23
Plaats Krommenie
Provincie Noord_holland
Land Nederland
Ligging
 • In centrum
 • Aan vaarwater

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 83 m²
Inhoud 347 m³
Perceeloppervlakte 205 m²
Totale woonoppervlakte 83

Indeling

Aantal verdiepingen 2
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Voorzieningen
 • Rookkanaal
 • Natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel G
Isolatie
 • Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
 • Gaskachels

Buitenruimte

Tuin
 • Achtertuin
 • Voortuin
 • Zijtuin
Hoofdtuin achtertuin, voortuin, zijtuin
Hoofdtuin positie Noordoost
Hoofdtuin achterom ja
Totale oppervlakte 142 meter

Bergruimte

Schuur/berging Aangebouwd hout
Voorzieningen
  Isolatie
  • Geen isolatie
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • Geen garage
  Faciliteiten

   Onderhoud

   Onderhoud binnen matig
   Onderhoud buiten matig tot redelijk

   Overig

   Huidig gebruik Woonruimte
   Huidige bestemming Woonruimte

   Buurtstatistieken Noorderhoofdbuurt

   Leeftijd buurtbewoners

   Huishoudens

   Koop/Huur

   Ontdek de woning

   Kruisstraat 23, 1561 PH, Krommenie
   Kruisstraat 23, 1561 PH, Krommenie

   Hier zult u wonen

   Kruisstraat 23, 1561 PH, Krommenie

   Mila Freesen
   Heeft u vragen?
   Neem contact op met Mila
   Deze woning bezichtigen?
   Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

    

   Meer informatie