Kuijs Reinder Kakes is nu KRK

Vanaf nu heten we KRK!

Van Kuijs Reinder Kakes naar KRK. Korter, krachtiger, eenvoudiger en to the point. Voor sommigen zal onze nieuwe naam even wennen zijn, maar voor anderen is het misschien juist wel een opluchting. Want alle drie die namen op de juiste manier achter elkaar uitspreken; dat was nog wel eens een tongbreker. We hebben dan ook heel wat varianten voorbij horen komen. Dat het korter en eenvoudiger kon, dat was duidelijk. En dus heten we vanaf nu: KRK.

950 woningen verkocht

in 2021

280.000 m2 BOG transacties

in 2021

625 hypotheken af- en overgesloten

in 2021

Al 100 jaar KRK

Al 100 jaar zijn we de full service makelaar van de toekomst. En dat blijven we! Want wat we al die tijd al ongewoon gewoon goed deden, dat blijven we natuurlijk gewoon zo doen. Alleen met een nieuwe naam, die past bij hoe we zijn en hoe we dat doen.

Kennismaken met onze krachtige specialisten?

Laat je gegevens hier achter en één van onze vastgoed specialisten of financieel adviseurs neemt contact met je op.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie