Zakelijk vastgoed

Verhuur uw pand

Verhuur uw pand

Marktleider

Kuijs Reinder Kakes is een Noordhollands makelaarskantoor dat bestaat sinds 1922. Vanuit 5 vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Zaandam, Krommenie en Heerhugowaard bedienen wij de regionale markt. Doordat Kuijs Reinder Kakes partner in Dynamis is bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de landelijke vastgoedmarkt.

Volgens het onafhankelijk vastgoedvakblad PropertyNL is Kuijs Reinder Kakes al meerdere jaren de grootste speler in commercieel vastgoed in haar werkgebied: Noord Holland boven het Noordzeekanaal. Daar heeft u wat aan want door onze schaalgrootte en diversiteit aan projecten kunnen wij u uitstekend adviseren. Daarbij maakt u bij ons de meeste verkoop- en verhuurkans: ons kruispunt van vraag en aanbod is tenslotte het grootste!


Begeleiding

Voor de verhuur of verkoop van bedrijfsruimten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben immers ruime ervaring of het nu gaat om een kantoorpand, bedrijfshal, winkelpand of ander bedrijfsmatig onroerend goed, zoals bouwgrond.

Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een duidelijke en gestructureerde aanpak. Onderscheidend breed en sterk is ons netwerk, de vele contacten met allerlei gebruikers en onze vakkennis, welke resulteert in onze nummer 1 marktpositie in ons werkgebeid.

Uiteraard vertegenwoordigen wij uw belangen bij het bezichtigen van de locatie en de uiteindelijke onderhandelingen over de voorwaarden en de koop- of huurcondities. Wij stellen de overeenkomst voor u op of controleren deze en bespreken alles met u. De transactie is voor ons pas afgerond als de sleutels zijn overgedragen. Wij zijn er voor u tot en met de begeleiding van een correcte oplevering.

Kuijs Reinder Kakes treed op voor zeer veel opdrachtgevers; bedrijven, instellingen, particulieren, corporaties en (semi-)overheden.

Verhuur woningen

U kunt op projectbasis ook voor verhuur van woningen bij Kuijs Reinder Kakes terecht. Neem contact op met onze afdeling vastgoedmanagement.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.