Zakelijk vastgoed

Research

Research

Sprekende Cijfers

Kuijs Reinder Kakes en alle andere Dynamis partners staan zo dicht bij de markt dat zij als geen ander adviezen kunnen geven over de vastgoedmarkt in al haar aspecten. Heldere en praktische adviezen over complexe markten worden uitgewerkt en gepresenteerd, waarbij met name vanuit toekomstperspectief wordt geoordeeld. Dat is mogelijk door goed gevulde databanken met historische reeksen en door continue contacten met gebruikers en eigenaren van vastgoed.

De unieke combinatie van makelaardij (beleggingsmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij), taxatie & consultancy, vastgoedmanagement en vastgoedonderzoek dragen zorg voor een breed en diepgaand antwoord op vastgoedvraagstukken. De research afdeling van Dynamis publiceert periodiek 'Sprekende Cijfers' rapportages, te weten Sprekende Cijfers Kantorenmarkten, Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten, Sprekende Cijfers Woningmarkten en Sprekende Cijfers Retailmarkten.

Research op maat

Heeft u behoefte aan een researchproduct op maat voor uw regio of organisatie? Kuijs Reinder Kakes verzorgt dit samen met Dynamis Research. Door de jarenlange ervaring met vastgoedresearch en de hoeveelheden data waarover we beschikken kunnen wij een researchproduct verzorgen wat precies bij uw situatie past, persoonlijk en op maat voor u gemaakt.

Sprekende cijfers

Onze publicaties Sprekende Cijfers geven inzicht in de ontwikkelingen in de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt en beleggingsmarkt.

Meer lezen en de publicaties op de website van Dynamis over Sprekende Cijfers.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.