Research - Kennis van vastgoed

Sprekende Cijfers

Kuijs Reinder Kakes Makelaars & Adviserus en alle andere Dynamis partners staan zo dicht bij de markt dat zij als geen ander adviezen kunnen geven over de vastgoedmarkt in al haar aspecten. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat wij kennis van vastgoed hebben. Al bijna 100 jaar. Heldere en praktische adviezen over complexe markten worden door ons uitgewerkt en gepresenteerd, waarbij met name vanuit toekomstperspectief wordt geoordeeld. Dat is mogelijk door goed gevulde databanken met historische reeksen en door continue contacten met gebruikers en eigenaren van vastgoed.

De unieke combinatie van makelaardij (beleggingsmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en woningmakelaardij), taxatie & consultancy, (duurzaam) vastgoedbeheer en vastgoedonderzoek dragen zorg voor een breed en diepgaand antwoord op vastgoedvraagstukken. De vastgoed research afdeling van Dynamis publiceert periodiek 'Sprekende Cijfers' rapportages met diverse vastgoed data, te weten Sprekende Cijfers Kantorenmarkten, Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten, Sprekende Cijfers Woningmarkten en Sprekende Cijfers Retailmarkten. Bekijk hier de database van de woningmarktcijfers en de bedrijfs onroerend goed marktcijfers.

Research op maat, in Noord-Holland en de rest van Nederland

Heeft u behoefte aan een researchproduct en vastgoed onderzoek op maat voor uw regio of organisatie? Kuijs Reinder Kakes verzorgt dit samen met Dynamis Research. Door de jarenlange ervaring met vastgoedresearch en de hoeveelheden data waarover we beschikken kunnen wij een researchproduct verzorgen wat precies bij uw situatie past, persoonlijk en op maat voor u gemaakt. Wij doen onderzoek in steden als Amsterdam, Alkmaar, Zaandam of de gehele provincie Noord-Holland. Ook de rest van Nederland onderzoeken wij op het gebied van vastgoed.

Sprekende cijfers - marktrapportages

Onze publicaties Sprekende Cijfers geven cijfers, feiten en inzicht in de ontwikkelingen in de woningmarkt, kantorenmarkt, bedrijfsruimtenmarkt, logistieke markt, winkelmarkt en beleggingsmarkt. Hiermee delen wij onze kennis van vastgoed met u.

Meer lezen en de publicaties op de website van Dynamis over Sprekende Cijfers.

Of ga naar onze pagina Sprekende Cijfers waar u ook een overzicht kunt vinden van alle rapportages.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.