Singel 287 - E, 1012 WG, Amsterdam
Verhuurd 1012 WG, Amsterdam

Singel 287 - E, 1012 WG, Amsterdam

Kenmerken

Oppervlakte 148 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Singel 287 - E
Plaats Amsterdam
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 148 m²
Verdiepingen
  • 1
Voorzieningen
  • te openen ramen
  • toilet
  • pantry
  • verwarming
Energie
Energielabel E
Energielabel index 1.49
Energielabel einddatum 2029-05-22
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed tot uitstekend

Uitgebreide omschrijving

Deze kantoorruimte op de begane grond is gelegen in het hart van Amsterdam met tal van horecagelegenheden, winkels, bezienswaardigheden en voorzieningen op loopafstand. Deze perfecte locatie aan de grachtengordel ligt midden tussen de negenstraatjes en om de hoek van de Paleisstraat met het prachtige Paleis op de Dam.

INDELING
De ruimte bestaat uit twee vertrekken met een vrije hoogte van 2,75m. De ruimte is voorzien van verwarming, een pantry en twee separate toiletten.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 148 m² v.v.o.

BEREIKBAARHEID
De Singel is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Verschillende tramlijnen zoals 1,2 en 5 vertrekken en stoppen vlak voor de deur. Het Centraal Station is gelegen op ongeveer 10 minuten loopafstand.

SERVICEKOSTEN
€ 20,- per maand. In de servicekosten betaalt u voor het onderhoud van de cv-installatie, het glasfonds, het ontstoppingsfonds en het verwijderen van graffiti. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder casco verhuurd.

PARKEREN
Betaald parkeren langs de openbare weg.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van kantoren, galerie en voorzieningen (voorzieningen t.b.v. onderwijs, gezondheidszorg, welzijns, sport-, recreatieve en culturele voorzieningen). Detailhandel of horeca is niet toegestaan. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

BIJZONDERHEDEN
De contractkosten bedragen 4% van de jaarhuur (exclusief BTW), met een minimum van € 180,-.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Bedrijfstakken in Amsterdam

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie