Object
Verhuurd

Paasheuvelweg 29, Amsterdam 1105 BG Amsterdam

1105 BG Amsterdam

Omschrijving

Op strategische locatie in Amsterdam Zuidoost, zelfstandig kantoorgebouw met ruim parkeerterrein. Het gebouw leent zich uitstekend voor (een combinatie van) kantoor- en showroomgebruik en is in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd.

OMGEVING
De regio Amsterdam Zuidoost heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvolle zakenlocatie met een goede infrastructuur en een hoog...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

Op strategische locatie in Amsterdam Zuidoost, zelfstandig kantoorgebouw met ruim parkeerterrein. Het gebouw leent zich uitstekend voor (een combinatie van) kantoor- en showroomgebruik en is in de afgelopen jaren grotendeels gerenoveerd.

OMGEVING
De regio Amsterdam Zuidoost heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een succesvolle zakenlocatie met een goede infrastructuur en een hoog voorzieningen niveau, inclusief publiekstrekkers zoals de Arena Boulevard, woonmall Villa Arena en Winkelcentrum Amsterdamse Poort. In de directe omgeving zijn veel (inter)nationale bedrijven, zoals Cisco Systems, Novartis en Graydon gevestigd.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
In totaal ca. 790 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond (ca. 423 m² v.v.o.) en eerste verdieping (ca. 367 m²).

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd en is ondermeer voorzien van:
- Representatieve entree;
- Industriële showroomruimte op de begane grond;
- Moderne kantoorverdieping met gevarieerde kamerindeling op de eerste verdieping;
- Recent gemoderniseerde toiletgroepen en pantry's;
- Topkoeling en c.v.-installatie is recent vervangen;
- Fraai trappenhuis;
- Te openen ramen;
- Dakterras.

PARKEREN
Op het afgesloten, naastgelegen parkeerterrein zijn 23 parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 1.250,- excl. BTW per plaats.

BEREIKBAARHEID
Het gebouw is uitstekend gelegen ten opzichte van diverse op- en afritten van de Rijkswegen A2 en A9. Op loopafstand is station ‘Holendrecht’ te bereiken, vanwaar een directe verbinding met metrolijn 50 en 54 naar Amsterdam Centrum mogelijk is. Vanaf station Holendrecht zijn er rechtstreekse treinverbindingen met station Amsterdam Centraal en is binnen 25 minuten station Utrecht Centraal te bereiken.

HUURPRIJS
Uitgangspunt € 125,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 7.000,- per jaar, ondermeer ten behoeve van tuin- en terreinonderhoud, jaarlijkse dakinspectie, buitenglasbewassing, onderhoud klimaatinstallaties en onderhoud slagboom. Een specificatie is op te vragen via ons kantoor. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers.

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1989
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Paasheuvelweg 29
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging bedrijventerreinkantorenpark
Onderhoud
Onderhoud binnen goed tot uitstekend
Onderhoud buiten goed tot uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.