Object
Verkocht

Het Turfschip, Alkmaar 1813 Alkmaar

1813 Alkmaar

Omschrijving

NOG ÉÉN UNIT TE KOOP

PLAN SCHELPHOEK
Plan Schelphoek is inmiddels een begrip geworden in Alkmaar. Een levendige woonomgeving, letterlijk aan de rand van het historische centrum van Alkmaar. Bedrijvigheid heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Schelphoek. Ook nu de nadruk op wonen is komen te liggen, is er nog steeds sprake van een mix van functies. Een belangrijk aandeel hierin is...

Locatie

Gerelateerde objecten

Uitgebreide omschrijving

NOG ÉÉN UNIT TE KOOP

PLAN SCHELPHOEK
Plan Schelphoek is inmiddels een begrip geworden in Alkmaar. Een levendige woonomgeving, letterlijk aan de rand van het historische centrum van Alkmaar. Bedrijvigheid heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Schelphoek. Ook nu de nadruk op wonen is komen te liggen, is er nog steeds sprake van een mix van functies. Een belangrijk aandeel hierin is weggelegd voor de passantenhaven aan de Turfmarkt. Samen met de horeca in De Havenmeester en de aan de haven gelegen terrassen, zorgt dit voor een levendig gebied. Daarnaast trekt de openbare parkeergarage veel bezoekers van de binnenstad. Kortom, er is in de Schelphoek meer dan voldoende reuring!

HET TURFSCHIP
Plan Het Turfschip vormt het laatste plandeel van de ontwikkeling van De Schelphoek en bestaat uit:

De Tjalk 35 appartementen en 5 commerciële ruimten
De Pont 20 eengezinswoningen
De Aalman 22 appartementen

Inmiddels zijn alle appartementen en woningen in Het Turfschip verkocht en zal de bouw in het najaar van 2018 van start gaan.

TE KOOP
Nieuw te bouwen, op zichtlocatie gelegen, casco commerciële ruimten in het plandeel De Tjalk van Het Turfschip.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Langs de Korte Vondelstraat in het centrum van Alkmaar. Ontsluiting richting verkeersplein Kooimeer en snelweg A9 (Amsterdam-Alkmaar) is uitstekend.

PARKEREN
Parkeergelegenheid langs de Korte Vondelstraat en in de naastgelegen openbare stadsgarage. Tot het gekochte behoren geen (privé) parkeerplaatsen.

OPPERVLAKTE
Bruto vloeroppervlakte (bvo) en netto gebruiksoppervlakte (gbo)
Unit C1: 93,7m2 bvo 80,2m2 gbo
Unit C2: 67,2m2 bvo 59,8m2 gbo
Unit C3: 67,2m2 bvo 59,8m2 gbo
Unit C4: 67,2m2 bvo 59,8m2 gbo
Unit C5: 90,0m2 bvo 75,8m2 gbo

KOOPSOM
Unit C1: VERKOCHT
Unit C2: VERKOCHT
Unit C3: VERKOCHT
Unit C4: VERKOCHT
Unit C5: VERKOCHT

Genoemde koopsommen zijn vrij op naam (v.o.n.), exclusief BTW en exclusief 4% (grond)rente die verschuldigd is over het aandeel in de totale koopsom voor de levering van het appartementsrecht. Deze rente is verschuldigd vanaf 1 oktober 2018.

BESTEMMING
De locatie valt onder ‘Gemengd-1’ waarin de volgende functies zijn toegestaan: (sociaal) culturele voorzieningen, dienstverlening, ateliers en ambachtelijke bedrijven. Bij dienstverlening kan gedacht worden aan administratiekantoor, advocaat, makelaar, adviesbureau, bankfiliaal, reisbureau, kapper, schoonheidssalon, etc. Detailhandel is niet toegestaan, tenzij het een ondergeschikt onderdeel is van de bedrijfsvoering. Voor zekerheid omtrent het al dan niet toegestaan zijn van de door u beoogde functie, verzoeken wij u contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

AFWERKINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte wordt in casco staat opgeleverd:
- Wanden van beton of kalkzandsteen, achterzijde voorzetwand, niet nader afgewerkt.
- De op de tekening aangegeven betonwanden en -kolommen maken onderdeel uit van de constructie en kunnen niet worden gewijzigd.
- Buitenkozijnen bestaande uit aluminium puien, per unit voorzien van een enkele aluminium loopdeur.
- Begane grondvloer in geïsoleerde uitvoering, ruw afgewerkt op 70 mm minus peil. Koper dient zelf zorg te dragen voor een nadere zwevende vloerafwerking.
- Het plafond bestaat uit de onderzijde van de bovenliggende betonvloer, niet nader afgewerkt. Deze verdiepingsvloer is, behoudens de zwevende dekvloer in de bovenliggende appartementen, niet geïsoleerd. Eventueel benodigde aanvullende voorzieningen door koper voor eigen rekening te treffen.
- Vrije hoogte onderkant verdiepingsvloer ca. 3,1 meter (vanaf peil), ter plaatse van aanwezige balken lager.
- Per unit standaard één meterkast. De plaats van de op de tekening aangegeven meterkast is indicatief. In de meterkast invoerbochten voor water en elektra (door koper aan te vragen). Aan de zijde van de bergingen van de appartementen een afgedopte aansluiting op de stadsverwarming van de HVC. (in een gasaansluiting wordt niet voorzien)
- Per unit standaard één rioolafvoer rond 110mm aanwezig t.b.v. zelf aan te leggen natte groep.
- Per unit standaard één aansluitpunt op luchtkanaal (diameter ca. 350mm.) t.b.v. zelf aan te leggen afzuigvoorzieningen. Bovendaks dient koper zelf zorg te dragen voor een uitblaasvoorziening op de in de dakbedekking opgenomen dakkap.

START BOUW EN AANVAARDING
Start bouw medio oktober 2018. Oplevering naar verwachting 2e kwartaal 2020. Aan deze indicaties kunnen op dit moment nog geen rechten ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht
Status verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2019
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Het Turfschip ong
Plaats Alkmaar
Land NL
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 93 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen uitstekend
Onderhoud buiten uitstekend
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.