Helmholtzstraat 55 A, 1098 LE, Amsterdam
Verhuurd 1098 LE, Amsterdam

Helmholtzstraat 55 A, 1098 LE, Amsterdam

Kenmerken

Oppervlakte 224 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Helmholtzstraat 55 A
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging
  • wijkwinkelcentrum
  • in woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 224 m²
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Gelegen in de Watergraafsmeer wordt momenteel te huur aangeboden een winkelruimte ter grootte van 224 m² v.v.o. met goede frontafmeting van ca. 11 meter.

De winkel is gelegen temidden van het Christiaan Huygensplein en bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer. De naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder meer Albert Heijn, Kruidvat, Etos, Gall & Gall en diverse (lokale) delicatessenzaken.

PARKEREN
Voor de winkelruimte liggen parallel aan de straat aan weerszijden parkeerplaatsen. Daarnaast bevinden zich aan de achterzijde van de winkelruimte diverse parkeerplaatsen welke separaat gehuurd kunnen worden.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal 224 m² v.v.o. op de begane grond. De frontbreedte bedraagt ca. 11 meter.

OPLEVERING
Het object wordt casco verhuurd. Eventuele afbouw- en inrichtingscomponenten worden ter overname aangeboden van de huidige huurder.

AANVAARDING
In nader overleg. Op korte termijn mogelijk.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten, waaronder begrepen de stookkosten van de ruimte, bedragen € 235,- per maand excl. BTW op basis van voorschot met jaarlijkse nacalculatie. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van elektra, water en/of internet/telefonie.

ENERGIELABEL
Volgt.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2012. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Bedrijfstakken in Amsterdam

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie