Zeilstraat 50 H , 1075 SJ, Amsterdam

  € 540.000 k.k.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Fantastische winkelruimte gelegen op de HOEK van de Zeilstraat en Veerstraat, tussen de Hoofddorppleinbuurt en Oud-Zuid. Het object is omgeven door diverse winkels en restaurants, waaronder Albert Heijn, Bagels & Beans, Febo, Wakuli en Blokker. Bijzonderheden: - de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 94 m²

  Fantastische winkelruimte gelegen op de HOEK van de Zeilstraat en Veerstraat, tussen de Hoofddorppleinbuurt en Oud-Zuid. Het object is omgeven door diverse winkels en restaurants, waaronder Albert Heijn, Bagels & Beans, Febo, Wakuli en Blokker.

  Bijzonderheden:
  - de ruimte wordt leeg (vrij van huur) opgeleverd;
  - gelegen op eigen grond;
  - ruime bestemmingsmogelijkheden;
  - hoogwaardig opleveringsniveau.

  OPPERVLAKTE
  De oppervlakte bedraagt ca. 71 m² op de begane grond en ca. 23 m² in de ondergelegen kelder. Het object is niet ingemeten conform de NEN2580. Plattegronden zijn op aanvraag beschikbaar.

  BESTEMMING
  Volgens het vigerende bestemmingsplan "Hoofddorpplein- en Schinkelbuurt 2022" geldt de bestemming 'gemengd-1'. De ruimte is daarmee onder meer geschikt voor detailhandel, consumentgerichte dienstverlening met ondersteunende horeca (max. 20% van het verkoopvloeroppervlak met een maximum van 20 m²).

  BEREIKBAARHEID
  Het object heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer en voldoende openbaar (betaald) parkeren in de nabije omgeving. Bovendien bevindt zich tramlijn 2 op loopafstand. De dichtstbijzijnde tramhaltes zijn Hoofddorpplein en Zeilstraat. Tramlijn 2 rijdt van Amsterdam Centraal Station via het Leidseplein naar Nieuw Sloten.

  AANVAARDING
  In overleg. Op korte termijn mogelijk.

  KADASTRALE OMSCHRIJVING
  Gemeente Amsterdam, sectie U, nummer 10468 A1.

  SERVICEKOSTEN
  De ruimte maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (VvE). De servicekosten bedragen € 164,62 per maand. Aanvullende stukken over de VvE worden gedeeld via de dataroom.

  ENERGIELABEL
  PM

  BIJZONDERHEDEN
  - Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derden rekening van de notaris van 10% van koopsom;
  - Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is-where-is";
  - De verkoop is op basis van een overeenkomst van het notariaat Model Ring Amsterdam;
  - Verkoper dient expliciet haar schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 540.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Onder bod

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1914
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Zeilstraat 50 H
  Plaats Amsterdam
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

  Winkelruimte

  Oppervlakte 94 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 71 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Ontdek de winkelruimte

  Zeilstraat 50 H, 1075 SJ, Amsterdam

  Locatie

  Zeilstraat 50 H, 1075 SJ, Amsterdam

  Schaduwwijzer

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.