Westzijde 41 , 1506 EB, Zaandam

  • E
€ 2.500 p.m.
Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Te huur: Winkelruimte van ca. 100 m² met naastgelegen strook grond op een goede zichtlocatie aan de Westzijde in Zaandam. Naast de winkel bevinden zich o.a. Schoonenberg, een kinderdagverblijf, een broodjeszaak en supermarkt Dirk. De Westzijde is makkelijk te...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 100 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Kadastrale kaart

Te huur:
Winkelruimte van ca. 100 m² met naastgelegen strook grond op een goede zichtlocatie aan de Westzijde in Zaandam.

Naast de winkel bevinden zich o.a. Schoonenberg, een kinderdagverblijf, een broodjeszaak en supermarkt Dirk. De Westzijde is makkelijk te bereiken met de auto via de A7 / A8 en de provinciale wegen door Zaandam. Door de ligging in het centrum is de Westzijde goed te bereiken per openbaar vervoer. Het NS-station en het busstation liggen op 10 minuten loopafstand. De bushalte op enkele meters afstand.

Oppervlakte
Ca. 100 m² BVO.

Parkeren
Voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling
Entree met warmte gordijn, meterkast, bergruimte, kleine keuken (apparatuur mogelijk ter overname beschikbaar) en een toilet.

Bouwjaar
1925.

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan Van Spoorbrug tot Sluis (2006) en de beheersverordening (2016): Gemengde doeleinden. o.s. detailhandel / horeca (cat.1) / dienstverlening. U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening, informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming of kijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Kadaster
Gemeente : Zaandam
Sectie : K
Nummer : 14271
Indexnummer: A2

Huurprijs
€ 2.500,- per maand, te vermeerderen met btw. Servicekosten in overleg.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Indexering
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

Aanvaarding
In overleg.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

Voorwaarden
Alle door KRK en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 2.500 p.m.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1925
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Westzijde 41
Plaats Zaandam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

Winkelruimte

Oppervlakte 100 m²
Oppervlakte verkoop vloer 85 m²
Horeca toegestaan ja

Energie

Energielabel E
Energielabel einddatum 2028-06-14

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Kadastrale kaart

Ontdek de winkelruimte

Westzijde 41, 1506 EB, Zaandam

Locatie

Westzijde 41, 1506 EB, Zaandam

Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie