Van Slingelandtplein 19 , 1051 DD, Amsterdam

  • A
€ 10.250 p.m.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Op het Van Slingelandtplein bieden wij een hoogwaardige bedrijfs-/kantoorruimte in de populaire wijk Westerpark, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De onderhavige en goed verzorgde bedrijfsunit is zeer geschikt om te worden gebruikt voor...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 956 m²

TE HUUR
Op het Van Slingelandtplein bieden wij een hoogwaardige bedrijfs-/kantoorruimte in de populaire wijk Westerpark, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De onderhavige en goed verzorgde bedrijfsunit is zeer geschikt om te worden gebruikt voor opslag, distributie en lichte productie met bijbehorende kantoren.

LIGGING
Het Van Slingelandtplein is onderdeel van bedrijvencentrum Westerkwartier en ligt vlakbij het Westergasterrein, tegen het centrum van Amsterdam aan. In de directe omgeving bevinden zich diverse kleinschalige en middelgrote bedrijven en een tankstation. Op loopafstand ligt bovendien het Westergasterrein met haar vele voorzieningen op het gebied van horeca, cultuur en evenementen.

VLOEROPPERVLAKTE
De ruimte is in totaal ca. 956 m² v.v.o., vastgesteld volgens de NEN2580 en als volgt verdeeld:
- ca. 717 m² v.v.o. gelegen op de begane grond;
- ca. 239 m² v.v.o. gelegen op eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door huurder casco verhuurd. Met een zware stroomvoorziening aanwezig.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimte is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer. De Haarlemmerweg (S103) biedt een rechtstreekse verbinding met de Ringweg A10 (West) en het hart van Amsterdam. Bovendien bevinden zich op loopafstand rond de Van Hallstraat de bushalte van lijn 21 (CS-Geuzenveld) en de tramhalte van lijn 10 (Westergasfabriek-Azartplein).

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ met de bijbehorende Algemene Bepalingen, eventueel door Verhuurder aan te vullen met Bijzondere Bepalingen.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Voor informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan verwijzen wij u naar gemeente Amsterdam of de website ruimtelijkeplannen.nl

VOORBEHOUD
De verhuur dient expliciet te worden goedgekeurd door de verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 10.250 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
Bouwjaar 1997
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Van Slingelandtplein 19
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Kantoor

Oppervlakte 239 m²

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 717 m²
Kantoor oppervlakte 239 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2033-10-04

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Ontdek de bedrijfsruimte

Van Slingelandtplein 19, 1051 DD, Amsterdam

Locatie

Van Slingelandtplein 19, 1051 DD, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.