Van Kinsbergenstraat 30 , 1057 PR, Amsterdam

 • G
€ 250.000 k.k.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Ruime bedrijfsruimte gelegen in Amsterdam West, in het populaire stadsdeel De Baarsjes tussen de Admiralengracht en Kostverlorenvaart. De bedrijfsruimte is in een zeer matige staat van onderhoud en thans ingedeeld in diverse ruimtes. Zowel het casco als de...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 174 m²

Bedrijfstakken in

Ruime bedrijfsruimte gelegen in Amsterdam West, in het populaire stadsdeel De Baarsjes tussen de Admiralengracht en Kostverlorenvaart. De bedrijfsruimte is in een zeer matige staat van onderhoud en thans ingedeeld in diverse ruimtes. Zowel het casco als de binnenzijde zal gerenoveerd moeten worden. In de directe omgeving treft u een ruime keuze aan van horeca en winkels.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte bedraagt ca. 173,90 m² v.v.o. (182,50 m² b.v.o.). Een NEN2580 meetcertificaat is aanwezig.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan geldt de bestemming 'Gemengd-3'. De ruimte is daarmee onder meer geschikt voor bedrijven (cat. 1 en 2) kantoren, consument-, publieksgerichte- en maatschappelijke dienstverlening. Het vigerende bestemmingplan kunt u inzien via de website van Ruimtelijke Plannen.

BEREIKBAARHEID
Het object is per eigen vervoer goed bereikbaar. De ringweg A10 afslagen S109, S110, S111 en S112 zijn binnen slechts enkele minuten te bereiken als ook de op- en afrit naar de A2. Op de nabijgelegen tram– en bushaltes vertrekken diverse trams en bussen in de richting van Centraal Station, Amstel Station en Station Zuid (WTC).

AANVAARDING
In overleg. Voorwaarde is dat de overdracht zal plaatsvinden in 2024.

KADASTER/ERFPACHT
- Het voortdurend recht van erfpacht kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie C, nummer 12299, groot drie are twintig centiare;
- Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 Amsterdam;
- De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 15 januari 2074;
- De bestemming is bedrijfsruimte van 183 m² b.v.o.

ENERGIELABEL
De bedrijfsruimte beschikt over een energielabel G.

PROJECTNOTARIS
Ter keuze van verkoper, te weten Spier en Hazenberg notarissen.

PROCES
Op verzoek kan een kandidaat-koper toegang worden verleend tot de dataroom. Aan de hand van de beschikbare informatie verwacht verkoper een voorstel met daarin de exacte entiteit van koper, koopsom, beoogde leveringsdatum en eventuele voorwaarden. Verkoper prefereert een onherroepelijke overeenkomst.

Voor verkoop hanteren wij een open en transparant, onderhands verkoopproces, waarbij zoveel mogelijk partijen de kans hebben gehad een bod te doen. Verkoper stelt kandidaat-koper in de gelegenheid om een schriftelijke bieding uit te brengen door middel van een biedingsformulier.

Voor het doen van een bieding dient een kandidaat koper gebruik te maken van het biedingsformulier dat beschikbaar is gesteld in de dataroom. Naast het biedingsformulier dient een UBO-formulier en herkomst middelen formulier ingevuld te worden alsmede een kopie-legitimatie (AVG-proof, zijnde: BSN-nummer doorhalen en foto onherkenbaar) aangehecht te worden. Koper zal eveneens een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) moeten aanleveren.

Alle onderhandelingen en contracten dienen expliciet schriftelijk te worden goedgekeurd door de Raad van Bestuur van Verkoper. Verkoper behoud zich het recht voor het onderhavige proces te wijzigen, te staken of te onthouden aan gunning.

BIJZONDERHEDEN
- De verkoop is op basis van een overeenkomst van verkoper. Projectnotaris is Spier en Hazenberg notarissen;
- Koper dient voorafgaand aan de levering een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overhandigen aan verkoper;
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derden rekening van de notaris van 10% van koopsom;
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is-where-is";
- De Raad van Bestuur van Verkoper dient expliciet haar schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 250.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Van Kinsbergenstraat 30
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 174 m²

  Energie

  Energielabel G
  Energielabel index 2.42
  Energielabel einddatum 2030-08-04

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Van Kinsbergenstraat 30, 1057 PR, Amsterdam

  Locatie

  Van Kinsbergenstraat 30, 1057 PR, Amsterdam

  Results

  No results were found
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie