Tweede Oosterparkstraat 290 , 1092 BV, Amsterdam

  • B
€ 2.600 p.m.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op de begane grond aan de Tweede Oosterparkstraat midden in het hart van de Oosterparkbuurt in Amsterdam-Oost. De ruimte is voorzien van een eigen entree aan de straatkant en beschikt eveneens over een royale achtertuin waardoor de...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 111 m²

Bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op de begane grond aan de Tweede Oosterparkstraat midden in het hart van de Oosterparkbuurt in Amsterdam-Oost. De ruimte is voorzien van een eigen entree aan de straatkant en beschikt eveneens over een royale achtertuin waardoor de ruimte beschikt over voldoende daglicht aan zowel de voor als achterkant. In de nabij omgeving bevindt zich het Oosterpark, metrostation Muiderpoort en winkelcentrum Oostpoort met diverse horeca gelegenheden, een Jumbo, Trainmore, Hema en Stadsloket Oost.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen op de begane grond;
- Royale achtertuin;
- Eigen entree;
- Parkeren aan de voorzijde aan de openbare weg.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt 111m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte is momenteel in gebruik maar vanaf 1 juli 2024 wordt de ruimte leeg opgeleverd. De ruimte wordt door verhuurder in casco staat verhuurd.

BEREIKBAARHEID
Per openbaar vervoer eenvoudig te bereiken met bushalte 37 en N87. Het object ligt aan de S113 en is op enkele minuten afstand van ringweg A10.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op openbaar terrein (betaald). Momenteel is er per 10 fte recht op een parkeervergunning. Aan weerszijde van de straat zijn parkeerplaatsen te vinden.

LOCATIE
De Tweede Oosterparkstraat ligt in het hart van de Oosterparkbuurt in Amsterdam-Oost. Het plein bevindt zich ten zuidoosten van het stadscentrum van Amsterdam, nabij de Javastraat en het Javaplein. De Oosterparktbuurt is de laatste tijd sterk in opkomst mede dankzij de horeca (Beukenplein en Linnaeusstraat), het winkelaanbod (Javastraat, Linnaeusstraat en omgeving) en verder de hotels en onderwijsinstellingen (Wibautstraat). Op loopafstand ligt het Oosterpark.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan "Oosterparkbuurt" d.d. 27 februari 2013 geldt op deze locatie de volgende publiekrechtelijke bestemming:
· Bedrijven
· Kantoren
· Maatschappelijke dienstverlening
· Detailhandel.

Voor meer informatie omtrent de bestemming verwijzen wij u graag naar het omgevingsloket.

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt is dat huurder zelf zorg draagt voor contracten met de nutsleveranciers en onderhoudscontracten voor de eventueel in het gehuurde aanwezige installaties. Het gehuurde beschikt over een eigen meterkast.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI) gepubliceerd door het Centraal bureau voor de Statistiek, reeks Alle Huishoudens (2015=100).

OPLEVERING
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van het model van de verhuurder. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

VOORBEHOUD
De verhuur dient expliciet te worden goedgekeurd door de verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 2.600 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Nevenfuncties
  • Winkelruimte
Bouwjaar 1889
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Tweede Oosterparkstraat 290
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 111 m²
Oppervlakte in units vanaf 111 m²

Winkelruimte

Oppervlakte 111 m²
Oppervlakte in units vanaf 111 m²
Oppervlakte verkoop vloer 111 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel einddatum 2031-08-30

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Tweede Oosterparkstraat 290, 1092 BV, Amsterdam

Locatie

Tweede Oosterparkstraat 290, 1092 BV, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.