Sem Presserhof 108 , 1087 JG, Amsterdam

  • A
€ 1.400 p.m.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Kwalitatieve kantoorruimte op IJburg met eigen voorzieningen van maar liefst 127m² op de eerste verdieping. Dankzij de grote raampartij heeft de plint een overvloed aan daglicht en een hoge attentiewaarde. Laat je inspireren door de mogelijkheden van deze open...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 127 m²

Bedrijfstakken in

Kwalitatieve kantoorruimte op IJburg met eigen voorzieningen van maar liefst 127m² op de eerste verdieping.

Dankzij de grote raampartij heeft de plint een overvloed aan daglicht en een hoge attentiewaarde. Laat je inspireren door de mogelijkheden van deze open kantoorruimte en pas je werkplek aan op jouw behoeften. De kantoorruimte is gelegen op IJburg het snelst groeiende gebied van de gemeente Amsterdam, met voornamelijk jonge gezinnen ten oosten van het centrum en door middel van tramlijn 26 direct in verbinding met het centrum.

Bijzonderheden:
- 123m²;
- Energielabel A;
- Eigen voorzieningen;
- 1ste verdieping;
- Grote raampartij.

LOCATIE
IJburg is een kunstmatig aangelegde archipel van eilanden die in het IJmeer liggen, ten oosten van het centrum van Amsterdam. IJburg is een relatief moderne en nog steeds groeiende woonwijk die sinds het begin van de 21e eeuw is ontwikkeld. Bij de ontwikkeling van IJburg is veel aandacht besteed aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Er zijn verschillende ecologische initiatieven en groene ruimtes in de wijk.

BEREIKBAARHEID
De ruimte ligt om de hoek van een bus- en tramhalte, op een kwartier fietsen naar station Diemen en op 5 minuten rijden naar de snelweg A10.

OPPERVLAKTE
Eerste verdieping ca. 123 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object is casco opgeleverd, voorzien van:
- Een toilet;
- pantry;
- Dubbele beglazing;
- Mechanische ventilatie;
- Stadsverwarming.

PARKEREN
In de omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden (betaald) langs de openbare weg. Doorgaans is een parkeervergunning mogelijk waarbij wij u verwijzen naar de website van de gemeente.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 1.400,00 per maand, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van het model van de verhuurder. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen.

BESTEMMING
De locatie maakt onderdeel uit van Bestemmingsplan "IJburg 1e fase" vastgesteld d.d. 21 mei 2014 met een enkelbestemming "wonen-1" en specifieke functieaanduiding "gemengd". De ruimte is daarom bestemd om te worden gebruikt voor o.a. bedrijven, consumentverzorgende en zakelijke dienstverlening, creatieve functies, kantoren en maatschappelijke dienstverlening.
Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u naar ruimtelijkeplannen.nl.

AANVAARDING
De ruimtes worden aangeboden onder voorbehoud goedkeuring en gunning van zowel verhuurder als eigenaar.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 1.400 p.m.
Servicekosten € 81 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2005
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Sem Presserhof 108
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

>Kantoor

Oppervlakte 127 m²
Oppervlakte in units vanaf 127 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2029-01-16

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Sem Presserhof 108, 1087 JG, Amsterdam

Locatie

Sem Presserhof 108, 1087 JG, Amsterdam

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie