Samsonweg 46 -46a , 1521 RM, Wormerveer

  € 395.000 k.k.
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Kantoorruimte te koop Samsonweg 46/46a. Zeer representatief kantoorpand met fraaie ligging, onderdeel uitmakend van het onder architectuur ontworpen bedrijfsverzamelgebouw. Het directe uitzicht op de Zaan en op het nieuwbouwplan “Brokking” is zeer inspirerend. De...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 261 m²

  Bedrijfstakken in

  Kantoorruimte te koop Samsonweg 46/46a.
  Zeer representatief kantoorpand met fraaie ligging, onderdeel uitmakend van het onder architectuur ontworpen bedrijfsverzamelgebouw. Het directe uitzicht op de Zaan en op het nieuwbouwplan “Brokking” is zeer inspirerend. De kantoorruimten zijn licht door toepassing van grote glaspuien en lage dan wel transparante scheidingswanden. Het kantoorpand wordt aangeboden inclusief kantoorinrichting.

  Locatie en bereikbaarheid
  Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein Noorderveld in Wormerveer. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de
  diversiteit aan ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen en de N246.

  Oppervlakte
  De vloeroppervlakte bedraagt:
  Begane grond ca. 127 m²
  Eerste verdieping ca. 134 m²

  Parkeren
  Naast het pand zijn 8 eigen parkeerplaatsen gesitueerd. Tevens zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

  Indeling
  Begane grond:
  Entree, vergaderruimte, keuken, 2 kantoorruimtes, toiletgroep (dames en heren separaat), technische ruimte en een trapopgang naar verdieping.

  Eerste verdieping:
  Centraal een kantoortuin met lage separatiewanden, vaste kastenwanden, statafel met barkrukken, kopieer- en postvakken. Vanuit de kantoortuin is er toegang tot 5 afsluitbare kantoorruimten.

  Bouwjaar
  2006.

  Bestemming
  Op grond van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Noorderveld (2013): Enkelbestemming Bedrijventerrein tot en met categorie 3.2. Functieaanduiding: Gemengd.
  U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening, informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming of kijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

  Kadaster
  Gemeente : Wormerveer
  Sectie : A
  Nummer : 7827
  Indexnummer : A20 en A21.

  Servicekosten
  V.v.E. bijdrage € 261,69 per maand.

  Vraagprijs
  € 395.000,- kosten koper.

  Kosten koper
  De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (10,4% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

  B.T.W.
  Het object kan vrij van BTW geleverd worden.

  Aanvaarding
  In overleg.

  Bodemgesteldheid
  De verkoper verklaart dat hem betreffende eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging niets bekend is. Ook bij het Bodemloket is geen informatie voor deze locatie beschikbaar over bodemonderzoek en/of sanering.

  Fundering
  De verkoper verklaart dat hem betreffende eventuele funderingsproblematiek niets bekend is. Ook de gegevens van het Funderingsloket van de gemeente Zaanstad duiden niet op funderingsproblemen.

  Zekerheidsstelling
  De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

  Voorwaarden
  Alle door KRK en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 395.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 2006
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Samsonweg 46 -46a
  Plaats Wormerveer
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

  Kantoor

  Oppervlakte 261 m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 8

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Samsonweg 46 -46a, 1521 RM, Wormerveer

  Locatie

  Samsonweg 46 -46a, 1521 RM, Wormerveer

  Results

  No results were found
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie