Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
1521 RM, Wormerveer

Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer

€ 169.000 k.k.

Omschrijving

Te koop Casco bedrijfsunit met overheaddeur van totaal ca. 100 m² b.v.o. op de begane grond en 1ste verdieping, alsmede 1 parkeerplaats. Gelegen aan de rand van bedrijventerrein Noorderveld in Wormerveer. Locatie en bereikbaarheid De locatie is centraal gelegen ten...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 100 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 169.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2007
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Samsonweg 28 n
Plaats Wormerveer
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
Parkeerplaatsen
Niet-overdekt aantal 1
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 50 m²
Kantoor oppervlakte 50 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen Casco

Uitgebreide omschrijving

Te koop
Casco bedrijfsunit met overheaddeur van totaal ca. 100 m² b.v.o. op de begane grond en 1ste verdieping, alsmede 1 parkeerplaats. Gelegen aan de rand van bedrijventerrein Noorderveld in Wormerveer.

Locatie en bereikbaarheid
De locatie is centraal gelegen ten opzichte van Alkmaar, Amsterdam, Purmerend en Beverwijk. Door de ligging nabij de N246 is de bereikbaarheid met de auto uitstekend.

De bedrijfsunit is gelegen binnen een verzamelcomplex op het bedrijventerrein Noorderveld. Thans gevestigd: Babypark, Gamma, Praxis, Bot Meubelen, Van de Gragt, Van Wijngaarden, Grando Keukens & Bad, Woninginrichting aan Huis, Piet de Wit, Welkoop, Subway, Febo, , At The Carwash Company en kinderdagverblijf Smallsteps Noorderkabouters.

Oppervlakte
Bedrijfsruimte op de begane grond: ca. 50 m²
Kantoorruimte op de verdieping: ca. 50 m²

Parkeren
Aan de parkeerstrook langs de zijgevel is 1 parkeerplaats (op eigen grond op basis van appartementsrecht) beschikbaar. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid voor handen.

Indeling
Entree middels loopdeur of middels naastgelegen overheaddeur, naar de bedrijfsruimte met meterkast en trap naar de verdieping.

Voorzieningen
- Overheaddeur;
- Meterkast.
- Er zijn geen installaties aanwezig.
- Er is geen dekvloer op de 1e etage aanwezig.

Bouwjaar
Het pand is gebouwd in 2007.

Bestemming
Op grond van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Noorderveld (2013) geldt het volgende gebruik:
- Enkelbestemming: Bedrijventerrein
- Functieaanduiding: Bedrijven tot en met categorie 4.1.

U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening, informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming.

Kadaster
Gemeente: Wormerveer
Sectie: A
Nummer: 8308
Appartementsindex: A35 (bedrijfsunit) en A75 (parkeerplaats)

Aanvaarding
In overleg.

Vraagprijs
€ 169.000,- k.k.

De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (10,4% van de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

Servicekosten
€ 600,- per jaar, excl. BTW per jaar.

Aanvaarding:
In overleg.

As-Is Levering
Het bedrijfspand zal aan koper worden overgedragen "as-is" en door koper worden aanvaard in de staat waarin dit zich alsdan bevindt inclusief maar niet uit- sluitend bekende en onbekende, visuele en verborgen gebreken, lasten en beperkingen en met het werkelijke gebruik ten tijde van de levering en overigens inclusief alle risico’s daarvan, en met de daarvoor op dat moment geldende bestemming. De artikelen 7:15, 7:17, 7:20, 7:23 en 6:228 van het Burgerlijk Wetboek zijn uitdrukkelijk niet van toepassing op de koop en de daaruit voortvloeiende levering. Koper heeft zelf onderzoek gedaan of kunnen doen naar de bouwkundige en/of technische staat van het gekochte. Verkoper is jegens koper nimmer aansprakelijk voor gebreken (zichtbaar of onzichtbaar) en geeft geen garanties dienaangaande. Verkoper zal geen enkele verplichting aanvaarden of garanties en vrijwaringen geven ten aan zien van de bouwkundige, technische, juridische, fiscale, financiële, commerciële, planologische en milieukundige staat van het gekochte.

Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Voorwaarden
Alle door KRK en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Alle media

Alle afbeeldingen

Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer
Samsonweg 28 n, 1521 RM, Wormerveer

Bedrijfstakken in Zaanstad

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie