Postjesweg 175 , 1062 JN, Amsterdam

  € 175 p/m² p.j.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Nieuw in gebruik te nemen kantoor/winkelruimte op uitstekende zichtlocatie aan de Postjesweg in stadsdeel Amsterdam-West. Deze buurt ondergaat een snelle transformatie naar een gevarieerde, duurzame stadswijk. De buurt is voorzien van sportscholen, supermarkten en...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 161 m²

  Nieuw in gebruik te nemen kantoor/winkelruimte op uitstekende zichtlocatie aan de Postjesweg in stadsdeel Amsterdam-West. Deze buurt ondergaat een snelle transformatie naar een gevarieerde, duurzame stadswijk. De buurt is voorzien van sportscholen, supermarkten en diverse horeca gelegenheden. Daarnaast bevindt het gebouw zich om de hoek van het Rembrandtpark.

  Dankzij de ruime bestemming, de speelse indeling en de fantastische hoogte, leent de ruimte zich uitstekend ten behoeve van detailhandel en kantoor.

  VLOEROPPERVLAK
  De ruimte is gelegen op de begane grond en in totaal ca. 161 m² v.v.o., vastgesteld op basis van een NEN2580 meetrapport

  OPLEVERINGSNIVEAU
  De ruimte wordt door verhuurder in casco staat verhuurd.

  BEREIKBAARHEID
  De bereikbaarheid per auto is uitstekend door middel van de A10 via de Cornelis Lelylaan en Jan van Galenstraat.
  Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken vanwege de nabijheid van het station Amsterdam Lelylaan met de bijbehorende tram- en busverbindingen. Tevens ook via de metrohalte Postjesweg op 4 minuten afstand lopen.

  PARKEREN
  Voldoende betaalde parkeermogelijkheden aan de openbare weg.

  BESTEMMING
  Op de kavel rust volgende de erfpachtaanbieding de bestemming detailhandel, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening.

  SERVICEKOSTEN
  Het uitgangspunt is dat huurder zelf zorg draagt voor de leveringen en diensten om het gehuurde te onderhouden. Het gehuurde beschikt over een eigen meterkast.

  OPLEVERING
  In overleg.

  HUUROVEREENKOMST
  Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

  ZEKERHEIDSTELLING
  Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

  BTW
  Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

  VOORBEHOUD
  De verhuur dient expliciet te worden goedgekeurd door de verhuurder.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 175 p/m² p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Onder optie

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
  • Maatschappelijk vastgoed
  Bouwjaar 2021
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Postjesweg 175
  Plaats Amsterdam
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Kantoor

  Oppervlakte 161 m²
  Oppervlakte in units vanaf 161 m²

  Winkelruimte

  Oppervlakte 161 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 161 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Postjesweg 175, 1062 JN, Amsterdam

  Locatie

  Postjesweg 175, 1062 JN, Amsterdam

  Schaduwwijzer

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie