Piet Heinkade 211 , 1019 HC, Amsterdam

  • C
€ 295 p/m² p.j.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

MODERNE WINKEL-/SHOWROOMRUIMTE OP UITSTEKENDE ZICHTLOCATIE EN VOLDOENDE PARKEERMOGELIJKHEDEN IN ONDERGELEGEN PARKEERGARAGE. Het object is gevestigd op de begane grond direct aan de Piet Heinkade en is zichtbaar vanaf de openbare weg en vanaf het spoor, te midden van...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 313 m²

MODERNE WINKEL-/SHOWROOMRUIMTE OP UITSTEKENDE ZICHTLOCATIE EN VOLDOENDE PARKEERMOGELIJKHEDEN IN ONDERGELEGEN PARKEERGARAGE.

Het object is gevestigd op de begane grond direct aan de Piet Heinkade en is zichtbaar vanaf de openbare weg en vanaf het spoor, te midden van diverse grootschalige ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. In de directe omgeving bevinden zich diverse aantrekkelijke voorzieningen waaronder TrainMore, Bagels & Beans, Club Panama, Lloyd Hotel en winkelcentrum Brazilië aan de Oostelijke Handelskade met onder andere een Albert Heijn, slagerij Buhrs en een Jumbo. Er is in de ruimte veel daglicht aanwezig dankzij de grote raampartijen met fraaie hoogte mede daardoor heeft de ruimte een hoge attentiewaarde.

Bijzonderheden:
- Hoge attentiewaarde;
- Eigen parkeergelegenheid;
- Fraaie hoogte en veel daglicht;
- Uitstekende bereikbaarheid per auto, OV of fiets.

OPPERVLAKTE/INDELING
De winkel-/showroomruimte is in totaal 313 m² v.v.o., conform NEN2580.

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel-/showroomruimte wordt casco verhuurd en het huidige inbouwpakket wordt "om niet" overgedragen aan de opvolgende huurder.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend door middel van de Piet Heintunnel en de Ringweg A10 (afslag S114 Zeeburg). Het kantoorgebouw ligt eveneens op enkele minuten van de IJ-tunnel met zijn eigen verbinding naar de Ringweg A10.
Per openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken vanwege de nabijheid van het Centraal Station met de bijbehorende tram- en busverbindingen. De tramhaltes Kattenburgerstraat en Rietlandpark liggen eveneens loopafstand.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een ondergelegen parkeergarage. Actuele beschikbaarheid in overleg.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan 'Oostelijke Havengebied Noord' geldt de bestemming Gemengd-3 en is de ruimte onder meer te gebruiken ten behoeve van:
-detailhandel;
-showroom;
-dienstverlening;
-creatieve functies;
-kantoor.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar het omgevingsloket.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

BTW
Uitgangspunt is een omzetbelaste verhuur. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een nader te bepalen BTW-compensatie in rekening brengen.

OPLEVERING
In overleg.

VOORBEHOUD
De kantoorruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring en gunning verhuurder.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. Verhuurder heeft een eigen model-contract. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een zekerheidsstelling ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.
Het object is eigendom van een toegelaten instelling. De verhuurder hanteert het beleid dat zij 4% van de jaarhuur, met een minimum van € 180,-, in rekening brengt bij de huurder voor de opmaak en verwerking van de huurovereenkomst.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 295 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
Bouwjaar 2006
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Piet Heinkade 211
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Kantorenpark
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 313 m²
Oppervlakte in units vanaf 313 m²

Winkelruimte

Oppervlakte 313 m²
Oppervlakte in units vanaf 313 m²
Oppervlakte verkoop vloer 313 m²

Energie

Energielabel C
Energielabel index 1.28
Energielabel einddatum 2030-10-08

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Piet Heinkade 211, 1019 HC, Amsterdam

Locatie

Piet Heinkade 211, 1019 HC, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.