Peperstraat 7 H , 1011 TJ, Amsterdam

  • A+
€ 2.650 p.m.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR In het hartje van Amsterdam bieden wij deze representatieve turn key kantoorruimte aan van maar liefst circa 110 m². De Peperstraat is te vinden in een karakteristieke buurt rondom het Waterlooplein. Van oudsher bevinden er zich hier ambachtswinkels en...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 110 m²

TE HUUR
In het hartje van Amsterdam bieden wij deze representatieve turn key kantoorruimte aan van maar liefst circa 110 m².
De Peperstraat is te vinden in een karakteristieke buurt rondom het Waterlooplein. Van oudsher bevinden er zich hier ambachtswinkels en buurtkroegen. De straat heeft nu tevens plaatsgemaakt voor representatieve kantoorruimtes, zoals de ruimte aan de Peperstraat 7 H.

BEREIKBAARHEID
Op loopafstand bevind zich "parkeergarage Markenhoven" waar tegen betaling voldoende parkeergelegenheid is. Daarnaast is het Amsterdam Centraal station op 15 minuten loopafstand te vinden. Tevens is de locatie goed te bereiken per metro, de lijn M51, M53 en M54 stoppen bij het Waterlooplein.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt ca. 110 m² verdeeld over twee lagen.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 270,- exclusief BTW per maand. Dit is op basis van een voorschot voor gas, water en electra. Huurder dient zelf nog een internet contract af te sluiten.

BIJZONDERHEDEN
- Moderne ruimte;
- Voorzien van een karakteristiek entresol;
- Onder meer voorzien van pantry en twee toiletten;
- Centraal gelegen;
- Voldoende daglicht.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door Verhuurder casco verhuurd. In overleg kunnen meubels worden gehuurd.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik worden gemaakt van een huurovereenkomst van Verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken met de bijbehorende Algemene Bepalingen, eventueel door Verhuurder aan te vullen met Bijzondere Bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een huurtermijn van 2 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 2 jaar. In overleg zijn langer huurtermijnen bespreekbaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is "Groot Waterloo" van de gemeente Amsterdam en valt onder "Enkelbestemming; Gemengd - 1". De gronden aangewezen met deze bestemming zijn onder andere geschikt voor gebruik als:
- kantoor;
- galerij.

Voor meer vragen omtrent het bestemmingsplan verwijzen wij u door naar de gemeente Amsterdam of de website van Ruimtelijkeplannen.nl.

VOORBEHOUD
De kantoorruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring en gunning van de verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 2.650 p.m.
Servicekosten € 29 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1930
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Peperstraat 7 H
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 110 m²

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2034-02-01

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Peperstraat 7 H, 1011 TJ, Amsterdam

Locatie

Peperstraat 7 H, 1011 TJ, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.