Padlaan 2 , 1561 ZA, Krommenie

  € 195.000 k.k.
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE KOOP: Padlaan 2 te Krommenie Winkelruimte op de begane grond gelegen aan de Padlaan in centrum Krommenie, inclusief 1 parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel. Locatie en bereikbaarheid Vlietsend, Zuiderhoofdstraat en de Heiligeweg zijn aangemerkt als...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 71 m²

  Bedrijfstakken in

  TE KOOP: Padlaan 2 te Krommenie
  Winkelruimte op de begane grond gelegen aan de Padlaan in centrum Krommenie, inclusief 1 parkeerplaats aan de achterzijde van de winkel.

  Locatie en bereikbaarheid
  Vlietsend, Zuiderhoofdstraat en de Heiligeweg zijn aangemerkt als winkelgebied “Het dorpscentrum”.

  De bereikbaarheid van het pand met het openbaar vervoer is goed. Via de Padlaan, Vlietsend en de N8 zijn de rijkswegen A8 en A9 binnen respectievelijk 5 en 10 minuten te bereiken. Daarnaast ligt aan de N203 (Provincialeweg) het NS-station van Krommenie/Assendelft, waar zowel bussen en treinen richting Alkmaar en Amsterdam stoppen.

  Oppervlakte
  Begane grond: ca. 71 m² B.V.O.

  Parkeren
  Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving. Padlaan (gedeeltelijk) en Zuiderhoofdstraat betreft een blauwe zone gebied.

  Indeling:
  Winkelentree met frontbreedte van ca. 6 meter. Open winkelvloer voor diverse doeleinde geschikt. Middels een deur aan de achterzijde van de winkel is de parkeerplaats bereikbaar. Het gehuurde is voorzien van een pantry, toilet en koelcel.

  Bouwjaar
  1992.

  Bestemming
  Op grond van het bestemmingsplan Krommenie (2013) geldt het volgende gebruik:
  - Enkelbestemming: Centrum

  o.a. bestemd voor:
  Bedrijven
  Cultuur en ontspanning
  Zakelijke- en consumentverzorgende dienstverlening
  Maatschappelijke dienstverlening en voorzieningen

  U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Ruimtelijke Ordening, informeren naar de bestemming en of het door u voorgenomen gebruik past binnen de bestemming.

  Kadaster
  Gemeente: Krommenie
  Sectie: B
  Nummer: 8484 A1

  Bodeminformatie:
  Beschikking wet bodembescherming Krommenie-Oost, d.d. 8 januari 2002.

  Aanvaarding
  In overleg.

  Vraagprijs
  € 195.000,- k.k.

  Servicekosten
  Bijdrage V.v.E. € 38,00 per maand.

  Kosten koper
  De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (10,4% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

  As-Is Levering
  Het bedrijfspand zal aan koper worden overgedragen "as-is" en door koper worden aanvaard in de staat waarin dit zich alsdan bevindt inclusief maar niet uit- sluitend bekende en onbekende, visuele en verborgen gebreken, lasten en beperkingen en met het werkelijke gebruik ten tijde van de levering en overigens inclusief alle risico’s daarvan, en met de daarvoor op dat moment geldende bestemming. De artikelen 7:15, 7:17, 7:20, 7:23 en 6:228 van het Burgerlijk Wetboek zijn uitdrukkelijk niet van toepassing op de koop en de daaruit voortvloeiende levering. Koper heeft zelf onderzoek gedaan of kunnen doen naar de bouwkundige en/of technische staat van het gekochte. Verkoper is jegens koper nimmer aansprakelijk voor gebreken (zichtbaar of onzichtbaar) en geeft geen garanties dienaangaande. Verkoper zal geen enkele verplichting aanvaarden of garanties en vrijwaringen geven ten aan zien van de bouwkundige, technische, juridische, fiscale, financiële, commerciële, planologische en milieukundige staat van het gekochte.

  Zekerheidsstelling
  De borgstelling bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

  Voorwaarden
  Alle door KRK en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 195.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1992
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Padlaan 2
  Plaats Krommenie
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 1

  Winkelruimte

  Oppervlakte 71 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 71 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Padlaan 2, 1561 ZA, Krommenie

  Locatie

  Padlaan 2, 1561 ZA, Krommenie

  Results

  No results were found
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie