Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Verkocht onder voorbehoud 1508 EV, Zaandam

Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam

€ 595.000 k.k.

Omschrijving

Te koop Bedrijfsruimte van ca. 575 m² met een strook terrein van ca. 250 m² aan de voorzijde voor laden en lossen of parkeren. Indeling De bedrijfshal in toegankelijk via een schuifdeur van 6 meter breed bij 4,20 meter hoog. De bedrijfsruimte is geschikt voor opslag...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 575 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 595.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 1956
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Oostzijde 330
Plaats Zaandam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • In woonwijk
Terrein
Oppervlakte 250 m²
Parkeerplaatsen
Niet-overdekt aantal 4
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 575 m²
Terrein oppervlakte 250 m²

Uitgebreide omschrijving

Te koop
Bedrijfsruimte van ca. 575 m² met een strook terrein van ca. 250 m² aan de voorzijde voor laden en lossen of parkeren.

Indeling
De bedrijfshal in toegankelijk via een schuifdeur van 6 meter breed bij 4,20 meter hoog. De bedrijfsruimte is geschikt voor opslag van campers, auto onderhoud of -verkoop. Krachtstroom is in het object aanwezig.
Het geheel is groot ca. 575 m² BVO en bestaat uit een bedrijfshal die voor ca. 50% een vrije hoogte heeft van 5 meter en de andere ca. 50% een vrije hoogte heeft van circa 3,75 meter. De bedrijfshal is voorzien van een betonnen vloer, systeemplafond met inbouwarmatuur en ruim voldoende natuurlijk daglicht.

Oppervlakte: circa 575 m² BVO, circa 520 m² VVO.

Locatie en bereikbaarheid
Het geheel is gelegen in een industriële omgeving en is tevens goed bereikbaar via het Rijkswegennet A7/A8. de bereikbaarheid is prima, zowel met openbaar vervoer als met de auto. Er is een recht van overpad voor de buren met betrekking tot de terrein strook aan de voorzijde.

Parkeren
Het is mogelijk om de strook aan de voorzijde te gebruiken als parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Bouwjaar
1956.

Bestemming
U kunt bij de gemeente Zaanstad, afdeling Publieksbalie, informeren naar de bestemming en naar de mogelijkheden van vestiging.

Gemeente Zaandam
Sectie M
Nummer 2537

Aanvaarding
In overleg.

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.

De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (10,4% van de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

Aanvaarding:
In overleg.

As-Is
Het gekochte zal aan koper worden overgedragen "as-is" en door koper worden aanvaard in de staat waarin dit zich alsdan bevindt inclusief maar niet uit- sluitend bekende en onbekende, visuele en verborgen gebreken, lasten en beperkingen en met het werkelijke gebruik ten tijde van de levering en overigens inclusief alle risico’s daarvan, en met de daarvoor op dat moment geldende bestemming. De artikelen 7:15, 7:17, 7:20, 7:23 en 6:228 van het Burgerlijk Wetboek zijn uitdrukkelijk niet van toepassing op de koop en de daaruit voortvloeiende levering. Koper heeft zelf onderzoek gedaan of kunnen doen naar de bouwkundige en/of technische staat van het gekochte. Verkoper is jegens koper nimmer aansprakelijk voor gebreken (zichtbaar of onzichtbaar) en geeft geen garanties dienaangaande. Verkoper zal geen enkele verplichting aanvaarden of garanties en vrijwaringen geven ten aan zien van de bouwkundige, technische, juridische, fiscale, financiële, commerciële, planologische en milieukundige staat van het gekochte.

Borgstelling
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koopovereenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (koopsom) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Voor verdere informatie en verkoop- dan wel verhuurvoorwaarden verwijzen wij naar onze brochure voor dit object. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Alle media

Alle afbeeldingen

Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam
Oostzijde 330, 1508 EV, Zaandam

Bedrijfstakken in Zaanstad

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie