Nijverheidsstraat 29 , 1521 NG, Wormerveer

  € 750.000 k.k.
  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Te koop: Nette moderne kantoorruimte met bedrijfsruimte en magazijn gelegen op het industrieterrein Molletjesveer in Wormerveer. Het gebouw heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 787 m², verdeeld over ca. 450 m² kantoorruimte (begane grond en eerste verdieping),...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 787 m²

  Te koop: Nette moderne kantoorruimte met bedrijfsruimte en magazijn gelegen op het industrieterrein Molletjesveer in Wormerveer.

  Het gebouw heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 787 m², verdeeld over ca. 450 m² kantoorruimte (begane grond en eerste verdieping), ca. 275 m² bedrijfsruimte, waarvan ca. 160 m² is ingericht als magazijn en ca. 62 m² kantoorruimte op de eerste verdieping (gelegen boven het magazijn). Beide verdiepingen zijn voorzien van een dubbel toilet.

  Omgeving
  Het pand is gelegen op het industrieterrein "Molletjesveer" in Wormerveer. Een centrale locatie ten opzichte van Alkmaar, Amsterdam, Purmerend en Beverwijk en door de verbindingen naar de Rijkswegen A8 en A9 zeer goed bereikbaar. Daarnaast is door de ligging nabij de N246 de bereikbaarheid met de auto uitstekend.

  Parkeren
  Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.

  Bestemming
  Op grond van het bestemmingsplan Bedrijventerrein Molletjesveer (2007) en de Beheersverordening Bedrijventerrein Molletjesveer (2017) geldt het volgende gebruik:
  - Enkelbestemming: Bedrijventerrein
  - Functieaanduiding: Bedrijven tot en met categorie 3.2
  Detailhandel is op deze locatie uitgesloten

  Voor verdere toelichting verwijzen wij u graag naar het hierboven genoemde bestemmingsplan of naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

  Kadaster
  Gemeente: Wormerveer
  Sectie: A
  Nummer: 9245
  Groot: 764 m²

  Bouwjaar
  1969.

  Erfpacht
  De erfpacht is voortdurend en de navolgende uitgangspunten zijn van toepassing:
  - Erfpachtcanon: in totaal € 6.190,- per jaar (2024)
  - Algemene bepalingen voor Voortdurende Erfpacht 1927 van toepassing
  - Tijdvak: 7 december 1977 tot en met 6 december 2052.

  Vraagprijs
  € 750.000,- k.k.

  Kosten koper
  De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (10,4% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.

  Zekerheidsstelling
  De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en dient door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling/waarborgsom of een bankgarantie.

  B.T.W bij verkoop
  Naast overdrachtsbelasting wordt er geen B.T.W. in rekening gebracht over de koopsom.

  Aanvaarding
  In overleg.

  Ouderdomsclausule
  De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

  Disclaimer
  Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koopovereenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken (koopsom) maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Voor verdere informatie en verkoopvoorwaarden verwijzen wij naar onze brochure voor dit object. Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 750.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
  Bouwjaar 1978
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Nijverheidsstraat 29
  Plaats Wormerveer
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Kantoor

  Oppervlakte 512 m²

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 275 m²
  Kantoor oppervlakte 512 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Nijverheidsstraat 29, 1521 NG, Wormerveer

  Locatie

  Nijverheidsstraat 29, 1521 NG, Wormerveer

  Schaduwwijzer

  Zaandam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie