Melbournestraat 9 , 1175 RM, Lijnden

  • A
€ 160 p/m² p.j.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Op bedrijventerrein Lijnden bieden wij een turn-key showroomruimte aan van circa 211 m² gelegen op de begane grond. De directe omgeving kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit van bedrijfsgebouwen en de (inter)nationale bedrijven die daar zijn gevestigd. Het...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 211 m²

Op bedrijventerrein Lijnden bieden wij een turn-key showroomruimte aan van circa 211 m² gelegen op de begane grond. De directe omgeving kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit van bedrijfsgebouwen en de (inter)nationale bedrijven die daar zijn gevestigd. Het terrein is zeer representatief waardoor veel kledingbedrijven zich hier de afgelopen jaren hebben gevestigd.

De ruimte bestaat uit twee showrooms die onderling verbonden kunnen worden. De showroom aan de voorzijde ligt direct naast de entree van het complex en wordt gekenmerkt door de fraaie hoogte (ruim 4 meter) en grote glazen raampartijen. Beide units beschikken over een zelfstandige pantry.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijvengebied ligt direct aan de Rijkswegen A9 en A5. Het gebied is zeer centraal gelegen en goed bereikbaar via de A9 en A5. Schiphol ligt op slechts 10 minuten afstand. De binnenstad van Amsterdam en de Haven van Amsterdam zijn binnen 15 minuten bereikbaar. Het gebied is daarom een uitstekende locatie voor bedrijven die stedelijkheid, kwaliteit en bereikbaarheid zoeken, in combinatie met directe beschikbaarheid.

Op loopafstand is een bushalte (lijn 194) gesitueerd vanaf waar Schiphol Centrum binnen 15 á 20 minuten is te bereiken. Vanaf Schiphol Centrum is iedere locatie in de regio uitstekend bereikbaar. Ook internationale (hoge snelheids)treinen stoppen op en vertrekken van NS Station Schiphol. Op ca. 10 minuten loopafstand is tramlijn 1 gelegen (halte Amsterdam, Matterhorn).

ENERGIELABEL
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

OPPERVLAKTE
De ruimte bestaat uit een unit van 38 m² v.v.o. aan de voorzijde en een unit van 173 m² v.v.o. aan de achterzijde. De oppervlakte is inclusief een aandeel in de algemene ruimte.

SERVICEKOSTEN
Uitgangspunt is een voorschotbedrag van € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

PARKEREN
Op het terrein kunnen wij tenminste 4 parkeerplaatsen aanbieden. De huurprijs bedraagt € 750,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

AANVAARDING
Per direct beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN
De ruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 160 p/m² p.j.
Servicekosten € 35 per vierkante meters per jaar
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Nevenfuncties
  • Bedrijfsruimte
Bouwjaar 2010
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Melbournestraat 9
Plaats Lijnden
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
  • Kantorenpark

Kantoor

Oppervlakte 211 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 5
Niet-overdekt prijs 750
Niet-overdekt BTW belast ja

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 211 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2029-09-12

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Melbournestraat 9, 1175 RM, Lijnden

Locatie

Melbournestraat 9, 1175 RM, Lijnden

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.