Laat 167 , 1811 EE, Alkmaar

  € 825.000 k.k.
  Alkmaar
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE KOOP Belegging op toplocatie, gelegen in het hart van het historische centrum van Alkmaar. Wij bieden een beleggingsobject aan, bestaande uit een winkel met potentiële bovenwoning. LIGGING Het pand is gelegen in de Laat, één van de twee hoofdwinkelstraten van...

  Toon meer

  Kenmerken

  TE KOOP
  Belegging op toplocatie, gelegen in het hart van het historische centrum van Alkmaar. Wij bieden een beleggingsobject aan, bestaande uit een winkel met potentiële bovenwoning.

  LIGGING
  Het pand is gelegen in de Laat, één van de twee hoofdwinkelstraten van het centrum van Alkmaar.

  LOCATIE
  De omgeving van De Laat 167 is dynamisch en biedt een scala aan voorzieningen. Er zijn talloze winkels, cafés, en restaurants in de directe nabijheid, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor zowel bewoners als bezoekers. De straat zelf is levendig en drukbezocht, wat bijdraagt aan de gezellige sfeer van het gebied. In de nabijheid van De Laat 167 bevinden zich ook enkele van Alkmaars meest iconische bezienswaardigheden, zoals de beroemde kaasmarkt en het historische Waagplein. Dit maakt de locatie niet alleen praktisch, maar ook cultureel interessant.

  BEREIKBAARHEID
  De winkels in het centrum zijn bijna dagelijks van 07:00 uur tot 11:00 uur bereikbaar voor bevoorrading, daarna wordt het stadscentrum afgesloten voor auto’s. Het centrum is ook met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. De winkel is per fiets, openbaar vervoer en auto uitstekend bereikbaar. Parkeren is mogelijk op de betaalde parkeerplekken in het centrum en in de diverse nabijgelegen parkeergarages rondom het centrum.

  PARKEREN
  De binnenstad biedt diverse parkeergelegenheden aan. Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid voor het winkelend publiek in de diverse parkeergarages in het centrum van Alkmaar.

  OPPERVLAKTE
  Het object heeft een totaal bruto vloeroppervlakte 358 m² en een verhuurbare vloeroppervlakte 300 m².

  INDELING
  Op de begane grond bevindt zich een winkelruimte. Op de eerste verdieping boven de winkel is een ongebruikt woongedeelte met badkamer, douche, wastafel en toilet. Op de 2e verdieping een royale zolderberging via de zolderberging is er toegang tot het dakterras.

  BOUWJAAR
  1934

  HUURDER
  Het pand is langdurig verhuurd. Nadere informatie huurcontract op aanvraag beschikbaar.

  BESTEMMING
  Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Alkmaar Zuid en Oost” en heeft de bestemming “Centrum”. Dit houdt in dat het perceel onder andere bestemd is voor “detailhandel, consumentenverzorgende dienstverlening, woningen met aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteiten, horecabedrijf categorie 3 en 4”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

  KADASTRALE GEGEVENS
  Gemeente Alkmaar, sectie A , nummer 3998

  NOTARIS
  Ter keuze van de koper.

  KOOPPRIJS
  € 825.000,- kosten koper

  VOORBEHOUD
  Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  AANVAARDING
  In nader overleg

  KOOPCONTRACT
  - Onder voorbehoud van de gunning van de eigenaar.
  - De verkoop is op basis van een NVM contract.
  - Verkoper vraagt bij de ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van de koopsom.
  - Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat de koper het object accepteert “as-is”. Daarnaast zal een “niet-zelfbewoningclausule” en “asbestclausule” worden opgenomen in de koopovereenkomst.
  - Verkoper dient expliciet haar schriftelijke toestemming te verlenen aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

  OPLEVERING
  In overleg.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
  Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct of dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen.
  Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 825.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie belegging
  Bouwjaar 1934
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Laat 167
  Plaats Alkmaar
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging

   Belegging

   Soort belegging winkelruimte
   Aantal huurders 1

   Onderhoud

   Onderhoud binnen Goed
   Onderhoud buiten Goed

   Ontdek het object

   Laat 167, 1811 EE, Alkmaar

   Locatie

   Laat 167, 1811 EE, Alkmaar

   Schaduwwijzer

   Alkmaar
   Heeft u vragen?
   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.