Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Klokkenbergweg 37, Amsterdam 1101 AK Amsterdam

1101 AK Amsterdam huurprijs € 120 m² p.j.

Omschrijving

Fraaie kantoorruimte op ZICHTLOCATIE langs de A2 en A9 ter hoogte van knooppunt Holendrecht.

Deze nette kantoorruimte is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie aan de Klokkenbergweg 37 te Amsterdam-Zuidoost. In de directe omgeving bevinden zich onder andere de ArenA, winkelcentrum de Amsterdamse Poort, diverse hotels, IKEA, McDonalds en La Place. Het gebied kenmerkt zich door een grote...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

Fraaie kantoorruimte op ZICHTLOCATIE langs de A2 en A9 ter hoogte van knooppunt Holendrecht.

Deze nette kantoorruimte is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie aan de Klokkenbergweg 37 te Amsterdam-Zuidoost. In de directe omgeving bevinden zich onder andere de ArenA, winkelcentrum de Amsterdamse Poort, diverse hotels, IKEA, McDonalds en La Place. Het gebied kenmerkt zich door een grote diversiteit aan bedrijvigheid en ook de showrooms van de meeste automerken zijn op deze locatie gevestigd. Het gebied grenst direct aan kantorenpark Zuidoost dat de afgelopen jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen en waar diverse hoofdkantoren van gerenommeerde bedrijven gevestigd zijn.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is optimaal vanwege de ligging direct aan de afslag S 111 in het knooppunt van de A2 met de A9. Ook de bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed. Op loopafstand liggen de stations Bullewijk en Holendrecht met een uitstekende verbinding naar intercity station Bijlmer / ArenA, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.

BESCHIKBAARHEID
Voor verhuur is een kantoorruimte van ca. 416 m² beschikbaar gelegen op de eerste en tweede verdieping. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 208 m².

Desgewenst kan de kantoorruimte nog verder worden uitgebreid met circa 274 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

PARKEREN
Bij het gebouw zijn in totaal 6 parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. De huurprijs bedraagt € 750,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
€ 120,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat voorzien van onder andere:
- Nette entree op de begane grond met toegang tot het trappenhuis en lift;
- Dames– en herentoilet per verdieping;
- Kantoorruimte voorzien van bestaande vloerbedekking, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, intercom, kabelgoten ten behoeve van data– en elektrabekabeling, mechanische ventilatie voorzien van koeling, te openen ramen, centrale verwarming middels radiatoren.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

BETALINGEN
Per maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg.

SERVICEKOSTEN
Pro memorie.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een (beperkte) opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
In het geval van een 'standaard' situatie dient huurder een bankgarantie te stellen ter grootte van 3 maanden 'all-in' huur te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (2015).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 120 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Klokkenbergweg 37
Plaats Amsterdam
Land NL
Kantoor
Oppervlakte 416 m²
Oppervlakte in units vanaf 208 m²
Verdiepingen 2
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.