Jacobus Spijkerdreef 10 , 2132 PZ, Hoofddorp

  • A
€ 16.250 p.m.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Representatief solitair bedrijfspand op bedrijventerrein De President. Het bedrijfspand is gelegen op een afsluitbaar verhard perceel van 4.015 m² en is in totaal ca. 2.243 m² BVO groot. Dankzij de bouwaard en de representatieve uitstraling leent het gebouw...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 2243 m²

Bedrijfstakken in

TE HUUR
Representatief solitair bedrijfspand op bedrijventerrein De President. Het bedrijfspand is gelegen op een afsluitbaar verhard perceel van 4.015 m² en is in totaal ca. 2.243 m² BVO groot. Dankzij de bouwaard en de representatieve uitstraling leent het gebouw zich zowel als showroom als voor gebruik als (last mile) distributiehub. In de directe omgeving treffen we voornamelijk solitaire bedrijfsgebouwen met hoogwaardige ondernemingen aan.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt 2.243 m² BVO (2.202 m² VVO) verdeeld over 2 bouwlagen.
Begane grond: 2.091 m² BVO
1e verdieping: 152 m² BVO

VOORZIENINGEN
Het object wordt casco verhuurd en is onder meer voorzien van:
- Representatieve en eigen entree;
- Sanitaire voorzieningen;
- Kantineruimte;
- Expeditie v.v. overheaddeur;
- Energielabel A.

Eventuele aanwezige installaties en voorzieningen worden 'om niet' overgedragen aan een opvolgend huurder.

LOCATIE
Het pand is gelegen op het representatieve bedrijventerrein De President. Op het bedrijventerrein zijn diverse hoogwaardige bedrijven gevestigd, zoals Scotch&Soda, Nelson Schoenen, HikVision en A-point Hoofddorp. Het onderhoud en de veiligheid van het bedrijventerrein wordt verzorgd door Parkmanagement Vereniging De President. De locatie ligt op slechts 5 autominuten naar de Rijksweg A4 en de N201.

PARKEREN
Op het eigen perceel zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het perceel is volledig verhard.

BOUWJAAR
2006.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan is de bestemming van het onderhavige object is: "bedrijventerrein" met de navolgende functieaanduiding "bedrijf tot en met categorie 4.2".

Hierbinnen valt o.a. gebruik als:
- bedrijfsmatige activiteiten in de milieucategorie 1 t/m 4.2;
- dienstverlening, met uitzondering van baliefuncties en functies gericht op persoonlijke behandeling van klanten en zelfstandige kantoren;
- sport in de vorm van een sportschool of fitnesscentrum of vergelijkbare voorzieningen;
- het gebruik van gebouwen voor ondersteunende activiteiten, zoals horeca, detailhandel en dienstverlening, is toegestaan;
- kantoorruimte tot een oppervlakte van 30% van de bedrijfsvloeroppervlakte;
- buitenopslag en parkeren.

Voor vragen omtrent het voor u gewenste gebruik kunt u contact opnemen met de gemeente Haarlemmermeer of via de website van Ruimtelijke Plannen het bestemmingsplan bekijken.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
€ 16.250,-- per maand excl. BTW.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en BTW. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 16.250 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Onder optie

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2006
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Jacobus Spijkerdreef 10
Plaats Hoofddorp
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Terrein

Oppervlakte 1900 m²

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal oppervlakte 2243 m²
Terrein oppervlakte 1900 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.72
Energielabel einddatum 2028-02-16

Bedrijfstakken in

Ontdek de bedrijfsruimte

Jacobus Spijkerdreef 10, 2132 PZ, Hoofddorp

Locatie

Jacobus Spijkerdreef 10, 2132 PZ, Hoofddorp

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie