Grasweg 72 , 1031 HX, Amsterdam

  € 190 p/m² p.j.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  In Amsterdam-Noord in de wijk Overhoeks ligt deze representatieve nieuwbouw kantoor-/winkelruimte. Er zijn genoeg voorzieningen in de nabije omgeving zoals winkel -en horecagelegenheden (o.a. Mosveld), sportscholen (Basicfit), Van Dijk en Ko en kantoorcomplex Groene...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 198 m²

  In Amsterdam-Noord in de wijk Overhoeks ligt deze representatieve nieuwbouw kantoor-/winkelruimte. Er zijn genoeg voorzieningen in de nabije omgeving zoals winkel -en horecagelegenheden (o.a. Mosveld), sportscholen (Basicfit), Van Dijk en Ko en kantoorcomplex Groene Draeck. Diverse hoogwaardige bedrijven, waaronder het hoofdkantoor van Shell, zijn gesitueerd in de buurt van het object. De A'DAM Lookout toren en Nxt Museum zijn daarnaast echte publiekstrekkers van Noord.

  Dankzij de grote raampartijen heeft de plint een overvloed aan daglicht en een hoge attentiewaarde. Laat je inspireren door de mogelijkheden van deze open kantoorruimte en pas je werkplek aan op jouw behoeften.

  LOCATIE
  Amsterdam-Noord is hip and happening: het stadsdeel bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Noord heeft een grote aantrekkingskracht op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Veel creatieve bedrijven vestigen zich hier en op oude bedrijventerreinen verrijzen hoogwaardige woningen.

  BEREIKBAARHEID
  Het object ligt op enkele minuten rijafstand vanaf A10. De Pont van Distelweg naar Pontsteiger licht op 2 minuten loopafstand. Op 4 minuten fietsafstand is het pont naar Amsterdam centraal. Binnen tien minuten fietsen kun je de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn bereiken.

  OPPERVLAKTE
  Begane grond ca. 198 m² b.v.o.

  OPLEVERINGSNIVEAU
  Het object is casco opgeleverd, voorzien van:
  - Een toilet;
  - pantry;

  PARKEREN
  Vrij parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

  HUURPRIJS
  De huurprijs bedraagt € 190,-- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

  HUURTERMIJN
  In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

  SERVICEKOSTEN
  In nader overleg.

  HUUROVEREENKOMST
  Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van het model van de verhuurder. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen.

  BESTEMMING
  Volgens het vigerende bestemmingsplan 'Buiksloterham' geldt de bestemming Gemengd-3 en is de ruimte onder meer te gebruiken ten behoeve van kantoren, detailhandel en dienstverlening (waaronder consumentverzorgende en maatschappelijke dienstverlening). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

  AANVAARDING
  De ruimtes worden aangeboden onder voorbehoud goedkeuring en gunning van zowel verhuurder als eigenaar.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 190 p/m² p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Onder optie

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Nevenfuncties
  • Winkelruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Grasweg 72
  Plaats Amsterdam
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • In woonwijk

  Kantoor

  Oppervlakte 198 m²
  Oppervlakte in units vanaf 198 m²

  Winkelruimte

  Oppervlakte 198 m²
  Oppervlakte in units vanaf 198 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 198 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Grasweg 72, 1031 HX, Amsterdam

  Locatie

  Grasweg 72, 1031 HX, Amsterdam

  Schaduwwijzer

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.