Elzenhagensingel 757, 1022 LA, Amsterdam
Elzenhagensingel 757, 1022 LA, Amsterdam
Onder optie 1022 LA, Amsterdam

Elzenhagensingel 757, 1022 LA, Amsterdam

€ 160 p/m² p.j.

Omschrijving

In het centrumgebied van Amsterdam Noord op loopafstand van de Noord/Zuidlijn (metrostation "Noord") bieden wij een maatschappelijke bedrijfsruimte aan van circa 625 m² op de begane grond. In de omgeving bevindt zich op loopafstand winkelcentrum Buikslotermeerplein...

Lees meer

Kenmerken

Meer kenmerken

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs € 160 p/m² p.j.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Onder optie
Bouw
Hoofdfunctie maatschappelijk_vastgoed
Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
Bouwjaar 2022
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Elzenhagensingel 757
Plaats Amsterdam
Provincie Noord_holland
Land Nederland
Ligging
  • In woonwijk
Kantoor
Oppervlakte 625 m²
Oppervlakte in units vanaf 625 m²
Energie
Energielabel A
Energielabel einddatum 2032-04-06
Onderhoud
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Uitgebreide omschrijving

In het centrumgebied van Amsterdam Noord op loopafstand van de Noord/Zuidlijn (metrostation "Noord") bieden wij een maatschappelijke bedrijfsruimte aan van circa 625 m² op de begane grond. In de omgeving bevindt zich op loopafstand winkelcentrum Buikslotermeerplein ("Boven 't Y") alwaar vele winkels, cafés en verschillende soorten eetgelegenheden zijn gelegen. Het complex staat in een deel van Amsterdam Noord waar de komende tijd nog veel woningen gebouwd gaan worden.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan en de erfpachtvoorwaarden mag de bedrijfsruimte uitsluitend gebruikt worden t.b.v. sociaal-maatschappelijke voorzieningen zoals onder meer onderwijs, zorg-/en welzijn, medische en culturele voorzieningen. Het vigerende bestemmingplan kunt u inzien via de website van Ruimtelijke Plannen.
De ruimte kan niet gebruikt worden ten behoeve van kinderopvang en/of buitenschoolse opvang.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 625 m² GO maatschappelijke bedrijfsruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt casco verhuurd en opgeleverd in huidige casco (nieuw)staat met aansluitingen tot in de meterkast voor water, stadsverwarming en elektra.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

BEREIKBAARHEID
Door de komst van het eindstation van de Noord/Zuidlijn (metrohalte Noord) en het nieuwe regionale busstation is de ruimte uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het gebied is tevens met de auto goed bereikbaar vanaf de A10.

PARKEREN
De gemeente geeft geen vergunningen voor parkeren op straat uit. Door de groei van de stad (woningen, kantoren etc.) stelt de gemeente grenzen aan het aantal geparkeerde auto’s op straat. Parkeren is daarom uitsluitend mogelijk in het openbaar gebied, tegen betaling.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

OPLEVERING
In nader overleg.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring en gunning verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Elzenhagensingel 757, 1022 LA, Amsterdam
Elzenhagensingel 757, 1022 LA, Amsterdam

Bedrijfstakken in Amsterdam

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie