Object
Object
Object
Object
Object
Object

De Nieuwe Liede, Vijfhuizen 2141 BM Vijfhuizen

2141 BM Vijfhuizen kosten koper

Omschrijving

4.671m² vrij invulbare bedrijfskavel is beschikbaar voor verkoop.

Direct gelegen aan de A9 en aan het Rottepolderplein ligt het nieuwe bedrijventerrein "De Nieuwe Liede".
De loctie ligt centraal tussen Amsterdam, Haarlem Schiphol en Alkmaar. Het terrein wordt te koop aangeboden. Indien u alleen wilt huren, maar de locatie goed vindt, dan kunnen wij met u werken aan een "turn-key" oplossing....

Brochure

Download de brochure van De Nieuwe Liede, Vijfhuizen.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Haarlemmermeer

Uitgebreide omschrijving

4.671m² vrij invulbare bedrijfskavel is beschikbaar voor verkoop.

Direct gelegen aan de A9 en aan het Rottepolderplein ligt het nieuwe bedrijventerrein "De Nieuwe Liede".
De loctie ligt centraal tussen Amsterdam, Haarlem Schiphol en Alkmaar. Het terrein wordt te koop aangeboden. Indien u alleen wilt huren, maar de locatie goed vindt, dan kunnen wij met u werken aan een "turn-key" oplossing. Met architecten, bouwers en beleggers, verzorgen wij graag een passende aanbieding.

De snelwegzone direct aan de A9 vormt de “etalage” van De Nieuwe Liede. U kunt uw pand op een zichtlocatie realiseren. De maximale bouwhoogte is hier 20 meter. Het overige terrein heeft een maximale bouwhoogte van 12 meter.

Het Masterplan voorziet in een gebied met veel groenzones, een brede waterpartij langs de A9 en een breed wegprofiel. De kavels hebben inrichtingsvoorwaarden om de ruimtelijke kwaliteit te garanderen.

De milieucategorieën die gehuisvest mogen worden zijn 2, 3, 4, en 5 (5.1 en 5.2). Zie www.ruimtelijkeplannen.nl voor alle mogelijkheden binnen het bestemmingsplan.

De verkeersontsluiting gaat via de nieuw aan te leggen ringwegstructuur die aansluit op de N205. Vandaar gaat het verkeer of naar de A9 richting Amsterdam (via A200), Alkmaar, Schiphol en Utrecht of via de N205 richting Haarlem, Hoofddorp, Lisse en Den Haag.

Door een losmogelijkheid aan de Ringvaart heeft De Nieuwe Liede een directe verbinding naar de havens van Amsterdam en IJmuiden.

Het terrein is goed bereikbaar vanaf Schiphol. Zowel vanaf de A9 als in zuidelijke richting via de N205 en de ringweg N201 om Hoofddorp is de bereikbaarheid gewaarborgd.

Het terrein wordt ingedeeld en ontwikkeld op basis van de wensen van de bedrijven. De kavelindeling is flexibel en er kunnen zoals in beide voorbeelden aangeven, zowel grote en kleinere percelen worden uitgegeven. De kavels worden bouwrijp opgeleverd en indien gewenst kunnen wij ook de ontwikkeling en realisatie van uw bedrijfspand verzorgen.

De prijs (prijspeil 1 januari 2019) bedraagt € 240,- per m² kavel. Na overleg tussen u en de eigenaar wordt een specifieke plek het terrein geselecteerd en ontvangt u indien gewenst een concreet voorstel.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs kosten koper
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bouwgrond
Bouwvorm n.v.t.
Locatie
Adres De Nieuwe Liede ong
Plaats Vijfhuizen
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 2500 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.