Christiaan Huygensplein 10 , 1098 RB, Amsterdam

  • B
€ 29.700 p.j.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Gelegen in de Watergraafsmeer wordt momenteel te huur aangeboden een winkelruimte met goede frontafmeting ter grootte van ca. 143 m² v.v.o., waarvan ca. 88 m² v.v.o. op de begane grond en ca. 55 m² v.v.o. in de ondergelegen kelder. De winkel is gelegen temidden van...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 143 m²

Bedrijfstakken in

Gelegen in de Watergraafsmeer wordt momenteel te huur aangeboden een winkelruimte met goede frontafmeting ter grootte van ca. 143 m² v.v.o., waarvan ca. 88 m² v.v.o. op de begane grond en ca. 55 m² v.v.o. in de ondergelegen kelder.

De winkel is gelegen temidden van het Christiaan Huygensplein en bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer. De naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder meer Albert Heijn, Kruidvat, Etos, Gall & Gall en diverse (lokale) delicatessenzaken.

PARKEREN
Voor de winkelruimte liggen parallel aan de straat aan weerszijden parkeerplaatsen. Daarnaast bevinden zich aan de achterzijde van de winkelruimte diverse parkeerplaatsen welke separaat gehuurd kunnen worden.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal ca. 143 m² v.v.o., waarvan ca. 88 m² v.v.o. op de begane grond en ca. 55 m² v.v.o. in de ondergelegen kelder. De frontbreedte bedraagt ca. 7,50 meter.

OPLEVERING
Het object wordt casco verhuurd. In huidige staat.

AANVAARDING
Per direct

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt van verhuurder is om de servicekosten tot een minimum te beperken. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van gas, water, elektra en/of internet/telefonie.

ENERGIELABEL
Het pand beschikt over een energielabel B.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen een ROZ-contract. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 29.700 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Christiaan Huygensplein 10
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

Winkelruimte

Oppervlakte 143 m²
Oppervlakte verkoop vloer 88 m²

Energie

Energielabel B
Energielabel index 1.07
Energielabel einddatum 2028-01-17

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Christiaan Huygensplein 10, 1098 RB, Amsterdam

Locatie

Christiaan Huygensplein 10, 1098 RB, Amsterdam

Results

No results were found
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie