Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Christiaan Huygensplein 10 - 12, Amsterdam 1098 RB Amsterdam

1098 RB Amsterdam huurprijs € 53.000 p.j.

Omschrijving

OMGEVING
Gelegen in de Watergraafsmeer wordt momenteel te huur aangeboden een winkelruimte met goede frontafmeting ter grootte van ca. 285 m² v.v.o., waarvan ca. 109 m² v.v.o. in de ondergelegen kelder. In overleg is de winkel op te splitsen.

De winkel is gelegen temidden van het Christiaan Huygensplein en bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer. De naastgelegen en omliggende...

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Amsterdam

Uitgebreide omschrijving

OMGEVING
Gelegen in de Watergraafsmeer wordt momenteel te huur aangeboden een winkelruimte met goede frontafmeting ter grootte van ca. 285 m² v.v.o., waarvan ca. 109 m² v.v.o. in de ondergelegen kelder. In overleg is de winkel op te splitsen.

De winkel is gelegen temidden van het Christiaan Huygensplein en bevindt zich op loopafstand van openbaar vervoer. De naastgelegen en omliggende winkels/dienstverleners zijn onder meer Albert Heijn, Kruidvat, Etos, Gall & Gall en diverse (lokale) delicatessenzaken.

PARKEREN
Voor de winkelruimte liggen parallel aan de straat aan weerszijden parkeerplaatsen. Daarnaast bevinden zich aan de achterzijde van de winkelruimte diverse parkeerplaatsen welke separaat gehuurd kunnen worden.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
De oppervlakte bedraagt in totaal ca. 285 m² v.v.o., waarvan ca. 176 m² v.v.o. op de begane grond en ca. 109 m² v.v.o. in de ondergelegen kelder. De frontbreedte bedraagt ca. 15 meter.

In overleg met verhuurder is het bespreekbaar om de ruimte te splitsen waardoor een verhuurbaar vloeroppervlak ontstaat van ca. 143 m², waarvan ca. 88 m² v.v.o. op de begane grond en ca. 55 m² v.v.o. in de ondergelegen kelder.

OPLEVERING
Het object wordt casco verhuurd. Eventuele afbouw- en inrichtingscomponenten worden ter overname aangeboden van de huidige huurder.

AANVAARDING
In nader overleg. Op korte termijn mogelijk.

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt van verhuurder is om de servicekosten tot een minimum te beperken. Huurder draagt zelf zorg voor de levering van gas, water, elektra en/of internet/telefonie.

ENERGIELABEL
Het pand beschikt over een energielabel B.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ 2012. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BIJZONDERHEDEN
Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 53.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Christiaan Huygensplein 10 - 12
Plaats Amsterdam
Land NL
Ligging wijkwinkelcentrumin woonwijk
Winkelruimte
Oppervlakte 285 m²
Oppervlakte in units vanaf 143 m²
Energie
Energielabel B
Energielabel index 1.07
Energielabel einddatum 2028-01-17
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.