Breestraat 68 , 1941 EK, Beverwijk

  € 1.300.000 k.k.
  Alkmaar
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Een fraai beleggingsobject is te koop in dé hoofdwinkelstraat van Beverwijk. Het object loopt vanaf de Breestraat door tot aan de Koningstraat aan de achterzijde en is gebouwd medio 1920. De winkel aan de Breestraat is verhuurd aan Ziengs en de ruimte aan de...

  Toon meer

  Kenmerken

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Een fraai beleggingsobject is te koop in dé hoofdwinkelstraat van Beverwijk.

  Het object loopt vanaf de Breestraat door tot aan de Koningstraat aan de achterzijde en is gebouwd medio 1920. De winkel aan de Breestraat is verhuurd aan Ziengs en de ruimte aan de Koningstraat is verhuurd ten behoeve van horeca (Café De Koningen). Het perceel heeft een kadastrale oppervlakte van 601 m² en totaal omvat het object een oppervlakte van ca. 985 m² BVO.
  De Breestraat 68 omvat een begane grond van 303 m² BVO, een eerste verdieping van ca. 96 m² BVO en een tweede verdieping van ca. 80 m² BVO.
  De begane grond van de Koningstraat 57 heeft een oppervlakte van 181 m² BVO en een verdieping van ca. 325 m² BVO.

  BIJZONDERHEDEN
  - Groot perceel van 601 m²;
  - Totaal ca. 985 m² BVO;
  - Gelegen tussen 2 straten;
  - Eigen grond;
  - Bestemming is "Centrumdoeleinden" en biedt ruimte voor diverse gebruiksmogelijkheden (o.a. wonen en detailhandel of een combinatie en aan de Koningstraat 57 bedrijven en tevens middelzware horeca). Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen;
  - Volledig verhuurd;
  - De verdiepingen aan de Breestraat lenen zich uitstekend voor herontwikkeling tot wonen.

  HUURSITUATIE
  Aan de Breestraat 68 is de begane grond verhuurd aan Ziengs. De huurovereenkomst loopt tot en met 14 februari 2028 en de jaarhuur bedraagt € 65.000,-- (prijspeil februari 2023). Ziengs is sinds 2008 huurder.

  De Koningstraat 57 is verhuurd aan Café de Koningen. De huurovereenkomst loopt tot en met 31 juli 2025 en de jaarhuur bedraagt € 39.945,71 (prijspeil november 2022). Huurder is hier reeds sinds 1995 gevestigd.

  De totale huur bedraagt derhalve € 104.945,71 excl. BTW per jaar.

  VRAAGPRIJS
  € 1.300.000,-- k.k. excl. BTW.

  KADASTRALE OMSCHRIJVING
  Gemeente Beverwijk, sectie A, nummer 9312, groot 304 m²;
  Gemeente Beverwijk, sectie A, nummer 9313, groot 297 m².

  EIGENDOMSSITUATIE
  Eigen grond.

  PARKEREN
  Betaald parkeren in de directe omgeving op de openbare weg. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website van de gemeente Beverwijk.

  BEREIKBAARHEID
  Gelegen in de binnenstad in directe nabijheid van het NS-station Beverwijk. Korte aansluiting naar uitvalswegen richting de A9 en A22. Met de trein binnen 37 minuten naar Amsterdam Centraal en in 25 minuten naar Alkmaar Centraal.

  NOTARIS
  Ter keuze van koper.

  KOOPCONTRACT
  - Onder voorbehoud gunning eigenaar;
  - De verkoop is op basis van een NVM-overeenkomst;
  - Verkoper vraagt bij de ondertekening van een koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van koopsom;
  - In de koopakte zal een bepaling worden opgenomen dat koper bekend is met de plaatselijke situatie en dat zij bekend is met de informatie die door verkoper is verstrekt via de dataroom;
  - Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as-is". Daarnaast zal een "niet-zelfbewoningsclausule" worden opgenomen in de koopovereenkomst;
  - Verkoper dient expliciet haar schriftelijke toestemming te geven aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

  OPLEVERING EN AANVAARDING
  Op korte termijn mogelijk, een en ander afhankelijk van de voorwaarden.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 1.300.000 k.k.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie belegging
  Bouwjaar 1920
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Breestraat 68
  Plaats Beverwijk
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Belegging

  Soort belegging overig
  Aantal huurders 2

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Redelijk tot goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek het object

  Breestraat 68, 1941 EK, Beverwijk

  Locatie

  Breestraat 68, 1941 EK, Beverwijk

  Results

  No results were found
  Alkmaar
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

   

  Meer informatie