Breedstraat 20 , 1441 CC, Purmerend

  • D
€ 350.000 k.k.
Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE KOOP Winkelruimte met bovenwoning, in het hart van Purmerend. Aan de achterzijde (Schoolsteeg 13) kantoorruimte. Dit object is uitstekend geschikt voor herontwikkeling. LIGGING Het pand is gelegen in het winkelhart van Purmerend gelegen aan de Breestraat 20 en...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 141 m²

TE KOOP
Winkelruimte met bovenwoning, in het hart van Purmerend. Aan de achterzijde (Schoolsteeg 13) kantoorruimte. Dit object is uitstekend geschikt voor herontwikkeling.

LIGGING
Het pand is gelegen in het winkelhart van Purmerend gelegen aan de Breestraat 20 en aan de achterzijde gelegen aan Schoolsteeg 13.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het pand ligt in het hart van het historische centrum van Purmerend. Deze locatie biedt een ideale combinatie van stedelijke voorzieningen en charmante, authentieke sfeer. Het pand biedt een uitstekende locatie voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden, midden in een levendig en goed bereikbaar deel van Purmerend. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met de auto via de A7 en N235. Het is op loopafstand van het centraal station van Purmerend, met regelmatige trein- en busverbindingen naar Amsterdam en omliggende gebieden. De centrale ligging maakt het bovendien een uitstekende locatie voor voetgangers en fietsers, met diverse winkels, restaurants en voorzieningen binnen handbereik.

PARKEREN
Er zijn uitstekende parkeermogelijkheden in de directe omgeving, wat het een zeer toegankelijke locatie maakt. Er zijn diverse parkeerplaatsen beschikbaar op straat en in de nabijgelegen parkeergarages. De centrale ligging zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk een parkeerplek kunnen vinden, zelfs tijdens drukke uren. Voor kort parkeren zijn er parkeerplaatsen op straat met betaalautomaten, en voor langer parkeren zijn er ruime parkeergarages zoals de Claxonate en Willem Eggert Garage op loopafstand.

OPPERVLAKTE
Het pand is circa 141 m2 groot. Begane grond: winkel circa 60 m2, kantoorgedeelte te bereiken via Schoolsteeg 13 circa 43 m2. Eerste verdieping: circa 38 m2.

INDELING
Op de begane grond bevindt zich een winkelruimte en kantoorruimte. Eventueel separaat te gebruiken. Op de eerste verdieping boven de winkel is een woongedeelte met woonkamer, keuken, douche, wastafel en toilet. Via de keuken toegang tot het dakterras. Op de 2e verdieping een royale zolderberging. Het kantoor aan de Schoolsteeg 13 is voorzien van een toilet.

BOUWJAAR
1890

ENERGIELABEL
Voor het object is een energielabel D afgegeven.

BESTEMMING
Bij de gemeente Purmerend valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Binnenstad 2010” en heeft de bestemming “Centrum”. Dit houdt in dat het perceel onder andere bestemd is voor “detailhandel, culturele voorzieningen, dienstverlening, horecabedrijven in categorie 1a en b, maatschappelijke voorzieningen, woningen en kantoorfunctie”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Purmerend.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Purmerend, sectie C, nummer 2390.

NOTARIS
Ter keuze van de koper.

KOOPPRIJS
€ 350.000,- kosten koper.

AANVAARDING
In nader overleg

KOOPCONTRACT
- Onder voorbehoud van de gunning van de eigenaar.
- De verkoop is op basis van een NVM contract.
- Verkoper vraagt bij de ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom op de derdenrekening van de notaris van 10% van de koopsom.
- Een (potentiële) koper heeft de mogelijkheid vooraf haar onderzoeken uit te voeren. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat de koper het object accepteert “as-is”. Daarnaast zal een “niet-zelfbewoningclausule” en “asbestclausule” worden opgenomen in de koopovereenkomst.
- Verkoper dient expliciet haar schriftelijke toestemming te verlenen aan de inhoud van de transactie alsmede de inhoud van de koop- en leveringsakte (voorbehouden).

OPLEVERING
In overleg.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct of dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen.
Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 350.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1890
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Breedstraat 20
Plaats Purmerend
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 141 m²
Oppervlakte verkoop vloer 60 m²

Energie

Energielabel D
Energielabel einddatum 2026-10-05

Onderhoud

Onderhoud binnen Matig
Onderhoud buiten Matig

Ontdek de winkelruimte

Breedstraat 20, 1441 CC, Purmerend

Locatie

Breedstraat 20, 1441 CC, Purmerend

Schaduwwijzer

Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.