BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
1951, Velsen-noord

BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord

€ 195.000 v.o.n.

Omschrijving

REEDS NOG ENKELE UNITS BESCHIKBAAR! INFORMEER NAAR DE ACTUELE BESCHIKBAARHEID. ALTIJD GEDROOMD VAN JE EIGEN NIEUWBOUW BEDRIJFSRUIMTE? BLOCKS REALISEERT HET! BLOCKS is het nieuwe huisvestingsconcept voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Ontstaan om het gat te...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 118 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 195.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2023
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres BLOCKS Velsen-Noord ong
Plaats Velsen-noord
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
Parkeerplaatsen
Niet-overdekt aantal 2
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 118 m²
Onderhoud
Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Uitgebreide omschrijving

REEDS NOG ENKELE UNITS BESCHIKBAAR! INFORMEER NAAR DE ACTUELE BESCHIKBAARHEID.

ALTIJD GEDROOMD VAN JE EIGEN NIEUWBOUW BEDRIJFSRUIMTE? BLOCKS REALISEERT HET!

BLOCKS is het nieuwe huisvestingsconcept voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Ontstaan om het gat te dichten tussen vraag en aanbod van betaalbare werkruimtes. Het gaat hierbij om kleinschalige, multifunctionele bedrijfsunits die jij op jouw eigen manier en identiteit kunt invullen. Hierdoor kan de begane grond gebruikt worden als productie en/of opslagruimte en biedt de verdieping de mogelijkheid voor overige bedrijfsdoeleinden. De ambitie van BLOCKS is het realiseren van een duurzame en energiezuinige ontwikkeling. Zodoende worden de casco bedrijfsunits gasloos, energiezuinig en met een hoge isolatiewaarde opgeleverd.

EIGENSCHAPPEN
De units hebben een oppervlakte van ca. 60 m² op de begane grond en ca. 60 m² op de verdieping. Iedere unit heeft 2 parkeerplaatsen voor de unit. De units worden verder voorzien van:
- Overheaddeur
- Separate entreedeur
- De nutsvoorzieningen worden tot in de meterkast aangelegd
- Afgewerkte, gladde vloeren
- Geïsoleerde buitengevels en daken
- Dubbele beglazing HR++
- Vloerbelasting begane grond max 1.000 kg/m²
- Vloerbelasting verdiepingsvloer max 250 kg/m²
- Aansluiting op riool
- Houten trap voorzien van een leuning naar de verdieping
- Te openen ramen op de 1e verdieping
- Parkeergelegenheid

KOOPSOMMEN
De koopsommen bedragen € 195.000,-- excl. BTW v.o.n. voor de tussenunits en € 205.000,-- excl. BTW v.o.n. voor de hoekunits.
Informeer naar de actuele beschikbaarheid.

STARTBOUW
De bouw van de units zal starten in week 13 en de verwachte oplevering zal plaatsvinden omstreeks Q3/Q4 2023.

LIGGING
BLOCKS Velsen-Noord is gevestigd op bedrijventerrein Grote Hout, nabij Beverwijk. De locatie is strategisch gekozen, met de ligging langs de A9 en A22 richting Amsterdam en Den Helder, waar zowel doorgaand als bestemmingsverkeer gemakkelijk komt. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en bevindt zich in de directe nabijheid van grote industrieën zoals Tata, CVG, Nuon en de haven van IJmuiden.

Bedrijventerrein Grote Hout is een relatief nieuw bedrijventerrein, met nieuwe faciliteiten in een bestaande omgeving, vroeger was dit het NAM-terrein. Het terrein bestaat uit een aantal deelgebieden, te weten; een openbaar kade-terrein geschikt voor zee en binnenvaart met op- en overslagfaciliteiten, "droge" kavels voor bedrijven en enkele kavels met ontwikkelbestemming voor bedrijfsruimte en/of kantoren.

BESTEMMING
De koper dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn of haar bedrijf. Als koper ben je zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van eventueel benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld een vestigingsvergunning, milieuvergunning, omgevingsvergunning tot ver-/afbouw of hinderwetvergunning.

VERENIGING VAN EIGENAREN
BLOCKS wordt door de Vereniging van Eigenaren beheerd. Zo blijft het terrein, schoon, veilig en goed onderhouden. Kortom, BLOCKS garandeert een locatie met een professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Als koper van een bedrijfsruimte verkrijg je een appartementsrecht. Je krijgt het exclusieve gebruiksrecht van jouw eigen ruimte en een medegebruiksrecht van de gemeenschappelijke delen, zoals het dak en het omliggende terrein. Bij aankoop word je lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging ziet toe op het onderhoud van de buitenkant van het gebouw, de groenzones en het omliggende terrein, alsmede de opstalverzekering.

CONTACT
Voor meer projectinformatie of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord
BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord

Bedrijfstakken in Velsen

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie