BLOCKS Velsen-Noord ong , 1951, Velsen-noord

  € 195.000 v.o.n.
  Alkmaar
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  REEDS NOG ENKELE UNITS BESCHIKBAAR! INFORMEER NAAR DE ACTUELE BESCHIKBAARHEID. ALTIJD GEDROOMD VAN JE EIGEN NIEUWBOUW BEDRIJFSRUIMTE? BLOCKS REALISEERT HET! BLOCKS is het nieuwe huisvestingsconcept voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Ontstaan om het gat te...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 118 m²

  REEDS NOG ENKELE UNITS BESCHIKBAAR! INFORMEER NAAR DE ACTUELE BESCHIKBAARHEID.

  ALTIJD GEDROOMD VAN JE EIGEN NIEUWBOUW BEDRIJFSRUIMTE? BLOCKS REALISEERT HET!

  BLOCKS is het nieuwe huisvestingsconcept voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Ontstaan om het gat te dichten tussen vraag en aanbod van betaalbare werkruimtes. Het gaat hierbij om kleinschalige, multifunctionele bedrijfsunits die jij op jouw eigen manier en identiteit kunt invullen. Hierdoor kan de begane grond gebruikt worden als productie en/of opslagruimte en biedt de verdieping de mogelijkheid voor overige bedrijfsdoeleinden. De ambitie van BLOCKS is het realiseren van een duurzame en energiezuinige ontwikkeling. Zodoende worden de casco bedrijfsunits gasloos, energiezuinig en met een hoge isolatiewaarde opgeleverd.

  EIGENSCHAPPEN
  De units hebben een oppervlakte van ca. 60 m² op de begane grond en ca. 60 m² op de verdieping. Iedere unit heeft 2 parkeerplaatsen voor de unit. De units worden verder voorzien van:
  - Overheaddeur
  - Separate entreedeur
  - De nutsvoorzieningen worden tot in de meterkast aangelegd
  - Afgewerkte, gladde vloeren
  - Geïsoleerde buitengevels en daken
  - Dubbele beglazing HR++
  - Vloerbelasting begane grond max 1.000 kg/m²
  - Vloerbelasting verdiepingsvloer max 250 kg/m²
  - Aansluiting op riool
  - Houten trap voorzien van een leuning naar de verdieping
  - Te openen ramen op de 1e verdieping
  - Parkeergelegenheid

  KOOPSOMMEN
  De koopsommen bedragen € 195.000,-- excl. BTW v.o.n. voor de tussenunits en € 205.000,-- excl. BTW v.o.n. voor de hoekunits.
  Informeer naar de actuele beschikbaarheid.

  STARTBOUW
  De bouw van de units zal starten in week 13 en de verwachte oplevering zal plaatsvinden omstreeks Q3/Q4 2023.

  LIGGING
  BLOCKS Velsen-Noord is gevestigd op bedrijventerrein Grote Hout, nabij Beverwijk. De locatie is strategisch gekozen, met de ligging langs de A9 en A22 richting Amsterdam en Den Helder, waar zowel doorgaand als bestemmingsverkeer gemakkelijk komt. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar en bevindt zich in de directe nabijheid van grote industrieën zoals Tata, CVG, Nuon en de haven van IJmuiden.

  Bedrijventerrein Grote Hout is een relatief nieuw bedrijventerrein, met nieuwe faciliteiten in een bestaande omgeving, vroeger was dit het NAM-terrein. Het terrein bestaat uit een aantal deelgebieden, te weten; een openbaar kade-terrein geschikt voor zee en binnenvaart met op- en overslagfaciliteiten, "droge" kavels voor bedrijven en enkele kavels met ontwikkelbestemming voor bedrijfsruimte en/of kantoren.

  BESTEMMING
  De koper dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn of haar bedrijf. Als koper ben je zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van eventueel benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld een vestigingsvergunning, milieuvergunning, omgevingsvergunning tot ver-/afbouw of hinderwetvergunning.

  VERENIGING VAN EIGENAREN
  BLOCKS wordt door de Vereniging van Eigenaren beheerd. Zo blijft het terrein, schoon, veilig en goed onderhouden. Kortom, BLOCKS garandeert een locatie met een professionele uitstraling voor jouw bedrijf. Als koper van een bedrijfsruimte verkrijg je een appartementsrecht. Je krijgt het exclusieve gebruiksrecht van jouw eigen ruimte en een medegebruiksrecht van de gemeenschappelijke delen, zoals het dak en het omliggende terrein. Bij aankoop word je lid van de Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging ziet toe op het onderhoud van de buitenkant van het gebouw, de groenzones en het omliggende terrein, alsmede de opstalverzekering.

  CONTACT
  Voor meer projectinformatie of het inplannen van een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

  DISCLAIMER
  De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in overleg te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs € 195.000 v.o.n.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2023
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres BLOCKS Velsen-Noord ong
  Plaats Velsen-noord
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 2

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 118 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord

  Locatie

  BLOCKS Velsen-Noord ong, 1951, Velsen-noord

  Schaduwwijzer

  Alkmaar
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.