Binairstraat 12 , 1033 MN, Amsterdam

  € 9.000 p.m.
  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Op het Cornelis Douwesterrein, grenzend aan de NDSM-Werf, ligt deze representatieve nieuwbouw bedrijfsruimte. Door de glazen puien en gedeeltelijke vrije hoogte van circa 4,5 meter is dit een fijne bedrijfsruimte met veel daglicht. Hierdoor is de ruimte goed geschikt...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 811 m²

  Op het Cornelis Douwesterrein, grenzend aan de NDSM-Werf, ligt deze representatieve nieuwbouw bedrijfsruimte. Door de glazen puien en gedeeltelijke vrije hoogte van circa 4,5 meter is dit een fijne bedrijfsruimte met veel daglicht. Hierdoor is de ruimte goed geschikt voor een productiebedrijf of een showroom.
  De locatie is met eigen vervoer én openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Door de functionele kenmerken en de toegankelijkheid via overheaddeuren is de ruimte zeer multifunctioneel. Het gebouw ligt in een levendige omgeving, waar representatieve bedrijven als HEMA, Denham, Helling 7 en Loetje aan 't IJ zijn gevestigd.

  LOCATIE
  Amsterdam-Noord is hip and happening: het stadsdeel bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell-toren, onder de naam A’DAM, is getransformeerd tot een icoon met internationale allure. Een multifunctioneel gebouw met een hotel, een draaiend restaurant het 360 graden view, kantoren en clubs. Op tachtig meter hoogte biedt de skybar met panoramadak een adembenemend uitzicht op de hele stad. Echt een publiekstrekker. Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Veel creatieve bedrijven vestigen zich hier en op oude bedrijventerreinen verrijzen hoogwaardige woningen. Noord krijgt hierdoor een nieuw elan en verandert van kleur.

  BEREIKBAARHEID
  Het object ligt op enkele minuten rijafstand vanaf de A10. Via de Cornelis Douwesweg is de afslag S118 binnen enkele minuten bereikbaar. Op 1 km van de onderhavige locatie ligt de IJ-kantine. Vanaf de IJ-kantine gaat een pont (GVB) van- en naar het Centraal Station Amsterdam en de Houthavens. Binnen het kwartier fietsen kun je de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn bereiken.

  OPPERVLAKTE
  Totaal op de begane grond: ca. 811 m².

  OPLEVERINGSNIVEAU
  - Industriële inrichting en afwerking
  - Vrije hoogte van circa 4,5 meter
  - Nette dames en herentoilet
  - pantry
  - overhead deuren
  - Puien uitgevoerd in glas

  PARKEREN
  Vrij parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

  HUURTERMIJN
  In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

  INDEXERING
  Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

  ZEKERHEIDSSTELLING
  Een waarborgsom ter grootte van tenminste een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

  BTW
  Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

  SERVICEKOSTEN
  In nader overleg.

  HUUROVEREENKOMST
  Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen.

  BESTEMMING
  Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte bestemd “Bedrijven” met bijbehorende voorzieningen. Gebruik als zelfstandig kantoor is niet toegestaan.

  AANVAARDING
  De ruimtes worden aangeboden onder voorbehoud, goedkeuring en gunning van verhuurder.

  DISCLAIMER
  Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 9.000 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Binairstraat 12
  Plaats Amsterdam
  Provincie Noord holland
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 811 m²
  Oppervlakte in units vanaf 811 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Binairstraat 12, 1033 MN, Amsterdam

  Locatie

  Binairstraat 12, 1033 MN, Amsterdam

  Schaduwwijzer

  Amsterdam
  Heeft u vragen?
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.