Bijlmerdreef 554 A , 1102 AC, Amsterdam

  • A
€ 1.350 p.m.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Wij bieden in dit representatie complex een ruimte te huur aan van circa 74 m². Deze multifunctionele ruimte is gelegen aan de Bijlmerdreef en kenmerkt zich door een prettige lichtinval. Met de fraaie hoogte, uitstekende parkeergelegenheid en het winkelcentrum...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 74 m²

Wij bieden in dit representatie complex een ruimte te huur aan van circa 74 m². Deze multifunctionele ruimte is gelegen aan de Bijlmerdreef en kenmerkt zich door een prettige lichtinval. Met de fraaie hoogte, uitstekende parkeergelegenheid en het winkelcentrum "Amsterdamse Poort" op loopafstand is dit een uitstekende plek om kantoor te houden of praktijk te voeren.

BEREIKBAARHEID
Het object is uitstekend bereikbaar per auto via de Gooiseweg (s112), Rijksweg A9 en Ringweg A10. Ook per openbaar vervoer is het complex goed te bereiken door de aanwezigheid van treinstation "Bijlmer Arena" op loopafstand. Daarbij ligt het object aan bushalte "Anton de Komplein" waar alweer diverse buslijnen zijn aangesloten.

OPPERVLAKTE
Circa 74 m².

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is "Gemengd - 1", stadsdeel ZuidOost van de gemeente Amsterdam. De voor dit bestemmingsplan aangewezen gronden zijn bestemd voor onder andere;
maatschappelijke voorzieningen;
kantoren;
dienstverlening.

Voor aanvullende vragen met betrekking tot het bestemmingsplan verwijzen wij u naar de gemeente Amsterdam of de website van Ruimtelijkeplannen.nl.

OPLEVERINGSNIVEAU
- inbouwarmaturen
- c.v. met radiatoren
- kamerindeling
- pantry
- toilette

SERVICEKOSTEN
- 24 uur service CV € 10,00
- Glasfonds € 10,00
- Ontstoppen leidingen € 5,00
- Verwijderen graffiti € 1,00
- Stroomverbruik algemene ruimte € 0,17
- Schoonmaak algemene ruimte € 3,50
- Klein onderhoud algemene ruimte € 1,61

PARKEREN
Het is mogelijk een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te huren. De huurprijs bedraagt € 102,- exclusief BTW per maand (inclusief de servicekosten).

OPLEVERING
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruikt gemaakt worden van een huurovereenkomst van de verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door de verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

BIJZONDERHEDEN
De contractkosten bedragen 4% van de jaarhuur (exclusief BTW), met een minimum van € 180,-.

DISCLAIMER
Alle door KRK en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend worden gezien als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelingen overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 1.350 p.m.
Servicekosten € 31 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Bijlmerdreef 554 A
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • In woonwijk

Kantoor

Oppervlakte 74 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel index 0.92
Energielabel einddatum 2026-05-19

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Bijlmerdreef 554 A, 1102 AC, Amsterdam

Locatie

Bijlmerdreef 554 A, 1102 AC, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie