August Allebeplein 323 , 1062 AB, Amsterdam

  • A+
€ 4.166 p.m.
Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Compleet nieuwe casco, voor vele doeleinden te gebruiken, commerciële ruimte aan het vernieuwde August Allebéplein in Amsterdam West! De commerciële (maatschappelijk/detailhandel/showroom/kantoor) ruimte is gesitueerd samen met een naastgelegen horecaruimte...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 212 m²

Bedrijfstakken in

TE HUUR
Compleet nieuwe casco, voor vele doeleinden te gebruiken, commerciële ruimte aan het vernieuwde August Allebéplein in Amsterdam West!

De commerciële (maatschappelijk/detailhandel/showroom/kantoor) ruimte is gesitueerd samen met een naastgelegen horecaruimte in de plint van het nieuwbouw project August Allebé. Boven de twee bedrijfsruimtes bevinden zich 20 zelfstandige huurappartementen (voor de leeftijd 55+), een gemeenschappelijke binnentuin en diverse centrale voorzieningen.

LOCATIE
August Allebéplein ligt in het stadsdeel Amsterdam Nieuw-West. De ruimtes zijn vlak gelegen buiten de Amsterdamse ring.
Aan de westzijde wordt begrensd door de Jan Tooropstraat, noordelijk door de Postjesweg, oostelijk de Derkinderenstraat en zuidelijk de Marius Bauerstraat.

VERHUURBAAR VLOEROPPERVLAK
Ca. 190m² v.v.o.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is uitstekend vanwege de ligging nabij afslag S106 van de ringweg A10. Ook per openbaar vervoer is het object optimaal te bereiken middels het NS station Lelylaan en metrostation Postjesweg op loopafstand en de diverse busverbindingen voor de deur.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-)vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar met telkens een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

MODEL HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. Een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt als commerciële ruimte. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

OPLEVERING
Naar verwachting worden de ruimtes in het derde kwartaal van 2023 opgeleverd.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimtes worden casco verhuurd en opgeleverd in een casco staat met mogelijkheden om zelf installaties/aansluitingen (stadsverwarming) aan te brengen.

VLOERBELASTING
Ca. 500 kg/m²

BIJZONDERHEDEN
- de ruimtes wordt te huur aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

B.T.W.
De huur (en eventuele servicekosten) is te vermeerderen met btw.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 4.166 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Nevenfuncties
  • Kantoorruimte
  • Maatschappelijk vastgoed
Bouwjaar 2023
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres August Allebeplein 323
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

>Kantoor

Oppervlakte 190 m²
Oppervlakte in units vanaf 190 m²

Winkelruimte

Oppervlakte 212 m²
Oppervlakte in units vanaf 190 m²
Oppervlakte verkoop vloer 190 m²

Energie

Energielabel A+

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

August Allebeplein 323, 1062 AB, Amsterdam

Locatie

August Allebeplein 323, 1062 AB, Amsterdam

Zaandam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie