Albert Cuypstraat 202 H , 1073 BM, Amsterdam

  • A+
€ 1.500 p.m.
Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Uitstekend gelegen winkel of kantoorruimte aan de populaire Albert Cuypmarkt. Het pand is gelegen in de Pijp in stadsdeel Zuid. De Albert Cuypmarkt staat bekend om de diverse marktkramen, winkels en gezellige restaurants en cafés. De druk bezochte markt is 6 dagen in...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 68 m²

Uitstekend gelegen winkel of kantoorruimte aan de populaire Albert Cuypmarkt. Het pand is gelegen in de Pijp in stadsdeel Zuid. De Albert Cuypmarkt staat bekend om de diverse marktkramen, winkels en gezellige restaurants en cafés. De druk bezochte markt is 6 dagen in de week open.

Belangrijke pluspunten:
- Op de begane grond, zeer geschikt voor winkel of kantoorruimte;
- Volledig gerenoveerd in 2023;
- Oppervlakte van maar liefst 68 m²;
- Aan de Albert Cuypmarkt.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend. Het object ligt nabij de Amsteldijk, zodat de reistijd met eigen vervoer van en naar de Ringweg A10 Noord en Zuid zeer gering is. Metro 52 stopt voor de markt en tramlijnen 3, 12 en 24 vindt u om de hoek.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 68 m² v.v.o.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder casco verhuurd.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de model-huurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van detailhandel, kantoor en ambachtelijk bedrijf. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 1.500 p.m.
Servicekosten BTW belast Ja
Status Onder optie

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1891
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Albert Cuypstraat 202 H
Plaats Amsterdam
Provincie Noord holland
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum
  • Wijkwinkelcentrum
  • In woonwijk

Winkelruimte

Oppervlakte 68 m²
Oppervlakte in units vanaf 68 m²
Oppervlakte verkoop vloer 68 m²

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2033-06-07

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Albert Cuypstraat 202 H, 1073 BM, Amsterdam

Locatie

Albert Cuypstraat 202 H, 1073 BM, Amsterdam

Schaduwwijzer

Amsterdam
Heeft u vragen?
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie