KRK blikt terug op succesvolle tiende editie [Z]aan de Wandel

Op zondag 11 september liep KRK als trotse partner mee tijdens de tiende editie van [Z]aan de Wandel, samen met mede sponsoren Nh1816 Verzekeringen en e-formapp en 100 van onze relaties, in de strijd tegen borstkanker.

Ruim 2.300 wandelaars verdeeld over 5, 10 en 15 kilometer trokken op deze dag door de Zaanstreek. Op het vijfkilometerpunt stond KRK met veertien vrijwilligers om de wandelaars van water en fruit te voorzien. Een aangename traktatie gezien het zonnige weer.

Dankzij alle deelnemende wandelaars, vrijwilligers en sponsoren was het voor [Z]aan de Wandel een zeer geslaagde dag. Er is maar liefst €125.000,- opgehaald, de hoogste opbrengst ooit! Dit bedrag wordt geschonken aan het Antoni van Leeuwenhoek, voor kankeronderzoek, en Anna's Huis. Wij blikken terug op een prachtige dag en zijn er trots op dat wij deel mochten uitmaken van dit geweldige initiatief.

John de Smit
Neem contact op met John

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
[Z]aan de Wandel 2023: Samen sterk in de strijd tegen borstkanker

[Z]aan de Wandel 2023: Samen sterk in de strijd tegen borstkanker

Op zondag 24 september 2023 was het zover: de 11e editie van [Z]aan de Wandel vond plaats. Een evenement dat de krachten bundelt in de strijd tegen borstkanker en waarvan KRK trotse sponsor is....
ACTIE:  ga goed voorbereid op huizenjacht

ACTIE: ga goed voorbereid op huizenjacht

Weet jij wat je kunt lenen? Versterk jouw positie met een positieve hypotheekverklaring. Een officieel document dat de verkoper zekerheid geeft dat jij hun woning kunt betalen. Ga goed...
Bekijk overzicht