KRK blikt terug op succesvolle tiende editie [Z]aan de Wandel

Geschreven door Doris Germans op 8 november 2022

Op zondag 11 september liep KRK als trotse partner mee tijdens de tiende editie van [Z]aan de Wandel, samen met mede sponsoren Nh1816 Verzekeringen en e-formapp en 100 van onze relaties, in de strijd tegen borstkanker.

Ruim 2.300 wandelaars verdeeld over 5, 10 en 15 kilometer trokken op deze dag door de Zaanstreek. Op het vijfkilometerpunt stond KRK met veertien vrijwilligers om de wandelaars van water en fruit te voorzien. Een aangename traktatie gezien het zonnige weer.

Dankzij alle deelnemende wandelaars, vrijwilligers en sponsoren was het voor [Z]aan de Wandel een zeer geslaagde dag. Er is maar liefst €125.000,- opgehaald, de hoogste opbrengst ooit! Dit bedrag wordt geschonken aan het Antoni van Leeuwenhoek, voor kankeronderzoek, en Anna's Huis. Wij blikken terug op een prachtige dag en zijn er trots op dat wij deel mochten uitmaken van dit geweldige initiatief.

KRK blikt terug op succesvolle tiende editie [Z]aan de Wandel
John de Smit
Neem contact op met John

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
ACTIE:  ga goed voorbereid op huizenjacht

ACTIE: ga goed voorbereid op huizenjacht

Weet jij wat je kunt lenen? Versterk jouw positie met een positieve hypotheekverklaring. Een officieel document dat de verkoper zekerheid geeft dat jij hun woning kunt betalen. Ga goed...
Goed voorbereid huizen bezoeken tijdens de Open Huizen Dag.

Goed voorbereid huizen bezoeken tijdens de Open Huizen Dag.

23 maart 2019 van 11:00 tot 15:00 uur
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie