Goed voorbereid huizen bezoeken tijdens de Open Huizen Dag.

Goed voorbereid huizen bezoeken tijdens de Open Huizen Dag.

Geschreven door Nathalie Molenaar RM RT op 7 maart 2019

23 maart 2019 van 11:00 tot 15:00 uur
Inloopdag Kuijs Reinder Kakes en Hypotheeknet

Het is in de huidige woningmarkt erg lastig om uw droomhuis te vinden en ook daadwerkelijk te kopen, voor u het weet is een huis alweer van de markt of zijn er zoveel geïnteresseerden dat kopen onmogelijk lijkt.

30 maart vindt de Open Huizen Dag weer plaats, hét geschikte moment om vrijblijvend binnen te kijken bij huizen zonder een afspraak te maken. Zodra u uw droomhuis vindt op zo’n dag is het belangrijk om snel te kunnen reageren. Daarom is het belangrijk dat u precies weet wat u kunt betalen en waar u op moet letten tijdens het bezichtigen van een huis, om teleurstellingen te voorkomen. Een gedegen voorbereiding is dus geboden.

Om u daarbij te helpen organiseren wij zaterdag 23 maart een inloopdag, waarbij u bij al onze kantoren kunt binnenlopen om vrijblijvend advies te krijgen van onze hypotheekadviseurs en aankoopmakelaars. Zo bent u goed voorbereid en kunt u snel reageren mocht u uw droomhuis vinden. Of u die woning nu vindt tijdens de Open Huizen Dag of op een ander moment!

Naast het advies ontvangt u ook een waardebon van Hypotheeknet ter waarde van € 250,- korting op het afsluiten van een hypotheek.

U kunt van te voren een afspraak maken via een telefoontje of de mail om verzekerd te zijn van een gesprek.

Bekijk hier wat het dichtstbijzijnde kantoor is voor u.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie