KRK maakt een move tijdens Movember


Kuijs Reinder Kakes steunt dit jaar Movember Nederland. Deze stichting zet zich in voor het financieren van oplossingen die een verbetering betekenen voor mannen die te maken hebben met prostaatkanker, teelbalkanker, mentale gezondheidsproblemen en lichamelijke inactiviteit. November staat dus in het teken van Movember.

Move in Movember!

Kom ook in beweging en doneer net als ons makelaarskantoor aan de Movember foundation. Ook kunt u deze maand een Mo laten groeien! Mo is Australisch voor snor. En welke vorm of stijl de Mo in Movember ook heeft; hiermee kunnen donaties, gesprekken en verandering in gang worden gezet. Om hieraan mee te doen, kunt u zich hier aanmelden.

Maakt u ook de move? Doneer dan direct hier.

Diverse andere Dynamis partners zullen meedoen met de Movember-actie en geld ophalen voor dit goede doel. Eind november zullen wij bekend maken hoeveel wij in totaal zullen doneren aan stichting Movember Nederland.

Ook interesse in een andere move? Twijfelt u bijvoorbeeld over verhuizen? Wilt u een ander huis kopen en/of uw huis verkopen? Neem dan contact op met onze makelaars.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
ACTIE:  ga goed voorbereid op huizenjacht

ACTIE: ga goed voorbereid op huizenjacht

Weet jij wat je kunt lenen? Versterk jouw positie met een positieve hypotheekverklaring. Een officieel document dat de verkoper zekerheid geeft dat jij hun woning kunt betalen. Ga goed...
KRK blikt terug op succesvolle tiende editie [Z]aan de Wandel

KRK blikt terug op succesvolle tiende editie [Z]aan de Wandel

Op zondag 11 september liep KRK als trotse partner mee tijdens de tiende editie van [Z]aan de Wandel, samen met mede sponsoren Nh1816 Verzekeringen en e-formapp en 100 van onze relaties, in de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie