KRK maakt een move tijdens Movember

KRK maakt een move tijdens Movember


Kuijs Reinder Kakes steunt dit jaar Movember Nederland. Deze stichting zet zich in voor het financieren van oplossingen die een verbetering betekenen voor mannen die te maken hebben met prostaatkanker, teelbalkanker, mentale gezondheidsproblemen en lichamelijke inactiviteit. November staat dus in het teken van Movember.

Move in Movember!

Kom ook in beweging en doneer net als ons makelaarskantoor aan de Movember foundation. Ook kunt u deze maand een Mo laten groeien! Mo is Australisch voor snor. En welke vorm of stijl de Mo in Movember ook heeft; hiermee kunnen donaties, gesprekken en verandering in gang worden gezet. Om hieraan mee te doen, kunt u zich hier aanmelden.

Maakt u ook de move? Doneer dan direct hier.

Diverse andere Dynamis partners zullen meedoen met de Movember-actie en geld ophalen voor dit goede doel. Eind november zullen wij bekend maken hoeveel wij in totaal zullen doneren aan stichting Movember Nederland.

Ook interesse in een andere move? Twijfelt u bijvoorbeeld over verhuizen? Wilt u een ander huis kopen en/of uw huis verkopen? Neem dan contact op met onze makelaars.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie