Laan van Spartaan in de verkoop, nieuwbouw in Amsterdam

Donderdag 7 juni start om 17:00 uur de verkoop van De Spartaan, fase 1. 40 appartementen gelegen in de Amsterdamse Hof van Spartaan!

Wilt u wonen in een groene omgeving, dicht bij water en nog steeds op 10 minuten fietsen van de stad? Vanaf vandaag is de verkoop gestart van de 40 appartementen in "De Spartaan"!


Deze appartementen zijn gevestigd in blok 3 & 4 van Hof van Spartaan en variërend in grootte van 79 m2 – 186 m2. Elk appartementen heeft zijn eigen buitenruimte! Standaard wordt uw woning opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk en vloerverwarming in het gehele appartement. Elke woning heeft zijn eigen berging onder het gebouw en de mogelijkheid om een parkeerplaats in de onder gelegen garage te kopen.

U kunt zich inschrijven tot vrijdag 15 juni om 17:00 uur. Inschrijven doet u online via nieuwbouw-laanvanspartaan.nl.

Bekijk hier het actuele aanbod van al onze nieuwbouwoningen.
Verhuiskriebels? Ontvang hier direct en gratis de waarde van je woning per e-mail.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Nieuwbouw in trek door ruimere hypotheekregels

Nieuwbouw in trek door ruimere hypotheekregels

Volgens recente berichtgeving van NU.nl is er een opvallende verschuiving gaande op de Nederlandse woningmarkt: nieuwbouwwoningen worden steeds populairder onder huizenkopers. Dit komt mede...
De meest gestelde vragen aan een makelaar

De meest gestelde vragen aan een makelaar

Een huis kopen is een spannend proces. Maar ook de verkoop van uw huidige woning is een belangrijke stap. Vaak heeft u de (over)waarde nodig voor uw nieuwe huis en u laat herinneringen achter....
Bekijk overzicht