KRK makelaars en Nh1816 trakteren op 1500 pauzedrankjes in het Zaantheater

Naar het theater gaan is voor een grote groep mensen niet vanzelfsprekend. Daar brengt het Zaantheater verandering in met ‘Theater voor iedereen’, een initiatief om deze bezoekers op mooie voorstellingen te trakteren. Om het theaterbezoek extra feestelijk te maken, trakteert KRK hen samen met verzekeraar NH1816 op 1500 pauzedrankjes.

KRK bestaat dit jaar 100 jaar. Dat betekent feest! Om het jubileumjaar af te trappen trakteert KRK de theaterbezoeker samen met verzekeraar Nh1816 op 1500 pauzedrankjes ter waarde van 5.100 euro. Waarom KRK juist het Zaantheater heeft gekozen voor haar eerste jubileumactie, is vanwege haar Zaanse roots. ‘Al bijna een eeuw zijn wij verweven met de regio. Als lokale specialist dragen wij graag bij ons steentje bij. Helemaal door iets moois als theater en entertainment’, aldus Jacqueline Scholten van KRK. Meer over het initiatief en reacties van bezoekers leest u op de website van het Zaantheater.

Foto: Angelique Finkers, directeur-bestuurder Zaantheater (links) en Jacqueline Scholten, voormalig algemeen directeur a.i. (rechts)