Verkoop samen uw huis en profiteer!

Samen met ons uw huis verkopen met als resultaat een extra scherpe courtage?

Op zaterdag 30 september aanstaande is het weer landelijke NVM Open Huizen Dag. De dag waarop veel kijkers op zoek gaan naar hun droomhuis. Wij hebben voor u als verkoper een hele leuke actie aan deze dag gekoppeld.

Het verkopen van een woning is altijd weer een spannende gebeurtenis. Graag willen we dit samen met u doen en als blijk van waardering voor uw inspanning geven wij hier dan ook graag iets voor terug. Kuijs Reinder Kakes is een dynamisch en deskundig makelaarskantoor met vestigingen in Zaandam, Amsterdam, Alkmaar, Krommenie en Heerhugowaard. Het is prettig dat u gebruik kunt maken van onze regionale kennis en lokale bekendheid om de perfecte kopers te vinden voor uw huis! En met deze actie voor de Zaanstreek kunt u mogelijk veel geld besparen op de makelaarskosten.

Wij bieden u nu de mogelijkheid om samen met ons ernaar te streven uw woning op, of binnen een kort tijdsbestek na, de NVM Open Huizen Dag van zaterdag 30 september aanstaande te verkopen. Omdat u samen met ons hier de nodige inspanning voor zal moeten leveren, vinden wij het niet meer dan normaal dat u profiteert van een zeer scherp tarief!

De actie: extra scherp tarief op de makelaarskosten en presentatiekosten
Ontvang een extra scherp tarief tijdens de NVM Open Huizen Dag en betaal slechts € 1.995,- inclusief 21% BTW en gratis presentatiekosten van uw huis ter waarde van € 600,-!

Onze presentatiepakketten bestaan onder andere uit: aanmelding van de woning, professionele (hoogte)fotografie, plattegrond en woningvideo, presenteren van de woning online en in onze etalage, het plaatsen van ons opvallende Te Koop bord, kadastrale recherche, opmaken van een uitgebreide verkoopbrochure en promotie op diverse social media kanalen.

Normaliter zijn de makelaarskosten voor een woning met een waarde van ongeveer € 200.000,- rond de € 4.000,-. Dit is inclusief alle werkzaamheden die de makelaar voor, tijdens en na het in de verkoop nemen van de woning voor u als verkoper doet. Van het uitstippen van de verkoopstrategie, het optimaal presenteren van de woning tot het verzorgen van de bezichtigingen, de onderhandelingen en afwikkeling juridische aspecten.

De voorwaarden
1. De eerste bezichtiging door de uiteindelijke koper dient tijdens de NVM Open Huizen Dag op 30 september 2017 te hebben plaatsgevonden.
2. De overeenkomst met de koper dient uiterlijk binnen 3 weken na de Open Huizen Dag getekend te zijn.
3. Voor de open huizenroute op 30 september 2017 vinden er geen bezichtigingen plaats. Deze kunnen pas ingaan op en na zaterdag 30 september.
4. Voor de bezichtigingen met nieuwe kandidaten met onze makelaars binnen 2 weken na de Open Huizen Dag wordt een uurtarief van € 100,- berekend.
5. Als binnen deze 2 weken na de open huizenroute er geen overeenkomst tot stand komt of een kandidaat koopt die na de NVM Open Huizen Dag heeft gereageerd, dan wordt het afgesproken courtagetarief inclusief presentatiekosten voor normale verkoop in rekening gebracht.
6. Opgeven voor de actie kan t/m dinsdag 19 september 2017 17:30 uur en geldt voor de vestiging Zaandam en Krommenie (de Zaanstreek).

Contact
Neem contact op met onze makelaars in Zaandam of Krommenie om mee te doen aan deze actie! Opgeven kan t/m dinsdag 19 september 2017. Bel naar 075 - 612 64 00 of mail naar zaandam@krk.nl / krommenie@krk.nl.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
[Z]aan de Wandel 2023: Samen sterk in de strijd tegen borstkanker

[Z]aan de Wandel 2023: Samen sterk in de strijd tegen borstkanker

Op zondag 24 september 2023 was het zover: de 11e editie van [Z]aan de Wandel vond plaats. Een evenement dat de krachten bundelt in de strijd tegen borstkanker en waarvan KRK trotse sponsor is....
ACTIE:  ga goed voorbereid op huizenjacht

ACTIE: ga goed voorbereid op huizenjacht

Weet jij wat je kunt lenen? Versterk jouw positie met een positieve hypotheekverklaring. Een officieel document dat de verkoper zekerheid geeft dat jij hun woning kunt betalen. Ga goed...
Bekijk overzicht