Wat is jouw financiƫle droom?

Wat is jouw financiƫle droom?

Meld je aan voor het seminar "Starten met beleggen"

Wensen en dromen hebben we allemaal. Om deze te realiseren hebben we geld nodig, daar ontkomen we niet aan. Met een financieel plan laat je niets aan het toeval over. Je werkt gericht naar een doel: eerder stoppen met werken, een mooie reis maken of 'gewoon' financiële rust hebben. In dit seminar heeft KRK, Michiel van Vugt van NNEK als gastspreker uitgenodigd. Hij neemt je mee in de wereld van financieel gedrag en beantwoordt jouw vragen.

Meld je aan voor het seminar Starten met beleggen

Vul hier je gegevens in om je aanmelding te bevestigen.

SEMINAR STARTEN MET BELEGGEN

DINSDAG 18 APRIL 2023
19.30 UUR: Inloop
20.00 – 21.45 UUR: Seminar
21.45 UUR: Borrel

LOCATIE:
KRK Zaandam
Westzijde 340
1506 GK Zaandam

Aanmelden Seminar

Samenwerking

Dit seminar wordt aangeboden door KRK in samenwerking met NNEK, specialist op het gebied van vermogensbeheer. Michiel van Vugt, vermogensplanner bij NNEK en schrijver van het boek ''Net Iets Slimmer'' neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over financieel gedrag.

Tijdens het seminar is tevens ruim de tijd voor jouw individuele vragen.

Aanmelden Seminar

Als klant van KRK verwacht je meer dan een scherpe prijs en persoonlijke contact. En terecht! Als financieel intermediair stellen wij ook onze kennis en die van de partners waarmee wij samenwerken aan jou ter beschikking. Daarom organiseren wij dit voorjaar een seminar. Wij gaan in gesprek met specialisten op het gebied van jouw beleggingen. Op deze pagina kan je je voor dit seminar aanmelden.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

 

Meer informatie