Woningmarktconsultancy Nieuwbouw Noord-Holland

Advisering Gebieds-/Nieuwbouwontwikkeling en woningmarktconsultancy

Onze woningmarktconsultants houden zich bezig met vraagstukken over herontwikkeling, renovatie en nieuwbouw van woonwijken in Noord-Holland. Wij doen uitgebreid onderzoek naar ontwikkelingen op de woningmarkt en adviseren onder andere projectontwikkelaars, beleggers, gemeenten en corporaties op het gebied van stedelijke vernieuwing en nieuwbouw.

Daarnaast adviseren onze consultants grote marktpartijen over de verkoop en marketing van grote woningprojecten en de uitponding van huurwoningen. Wij kennen dus de lopende en toekomstige nieuwbouwprojecten in de Zaanstreek, regio Amsterdam en omgeving Alkmaar en zijn nauw betrokken bij elk stadium van een nieuwbouwtraject. Als zodanig spelen wij een belangrijke rol in de ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw in Noord-Holland vanuit onze 5 vestigingen verdeeld over de provincie. Onze makelaarskantoren zijn gevestigd in Zaandam, Krommenie, Heerhugowaard, Alkmaar en Amsterdam.

Woningmarktonderzoek

De ervaren woningmarktconsultants maken werk van een onderzoek. Dat kan een onderzoek zijn voor een nieuwbouwplan of voor de verkoop van huurwoningen of een ander complex onroerend goed-vraagstuk.

Heeft u behoefte aan informatie over uw kansen? Wat wil de woningmarkt precies en hoe diep is de vijver waarin wij allen vissen? Een voorbeeld: een project van 100 woningen kan heel goed in de markt passen. Maar is er wel voldoende belangstelling voor? Als omzetting naar huurwoningen niet wenselijk of mogelijk is, moeten ook de laatste 40 woningen verkocht worden. Complexe ontwikkelingsvraagstukken en verkoopopdrachten zien wij als een uitdaging!

Heeft u vragen? Neem contact met ons op. Bel of mail naar de woningmarktconsultants Robert de Joode of Sander Siegersma.

Woningmarktanalyse Noord-Holland

De woningmarktconsultants rapporteren aan professionele marktpartijen in een kwartaaluitgave de ontwikkelingen op de woningmarkt van 9 regio’s in Noord-Holland. Op basis van verschillende kenmerken ontstaat zodoende een duidelijk beeld van veranderingen en overeenkomsten van de lokale woningmarkt. Op verzoek kan ook per dorp, stad, stadsdeel en/of op wijkniveau een woningmarktanalyse worden uitgebracht.

Deze woningmarktanalyse Noord-Holland, uitgebracht onder de titel Sprekende Cijfers Woningmarkten treft u net als die uit de andere regio's in Nederland via deze link.

Lees meer over vastgoed consultancy.

Bekijk hier verkochte en veelal reeds gerealiseerde nieuwbouwprojecten in Noord-Holland.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie